![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Internet w Polsce powinien byc drozszy albo reglamentowany :)
Witam
Jak czytam posty pod artykulami na onecie albo w gazeta.pl to mi sie sam scyzoryk w kieszeni otwiera. Tez macie wrazenie ze tam (i w wielu innych miejscach) pisza szczeniaki ktorzy jak sie dorwa do internetu w kawiarence internetowej to mysla ze sa anonimowi. Otoz nie nie sa anonimowi poniewaz przed calym swiatem pokazuja jacy to Polacy to imbecyle i analfabeci, bo jak nazwac *****i ktorym sie wydaje ze tylko oni maja racje, ze tylko muzyka sluchana przez nich jest OK (to co ludzi-*****e robia ostatno z ich troje to przechodzi ludzkie pojecie). Dlatego dochodze do wniosku ze internet powinien byc w Polsce BARDZO DROGI, aby gowniarstwo zamiast KOMPROMITOWAC Polakow w internecie robilo z niego dle siebie jakis pozytek, albo kazdy kto ma dostep do internetu powinien miec robione testy na iloraz inteligencji lub jakies psychotesty. Jestem zalamany stanem Polskiej kultury. Jak to ja byl bym moderatorem takiego formu to bym wywalil 99% postow, bo az sam sie wstydze za to, co ludzie tam wypisuja. Przyklady: Wypowiedz o Ich Troje: "Jak może inteligentny człowiek mówić, że lubi ten potworny kicz" - Lubie to co lubie i wara od tego,a co ma moja inteligencja do moich upodoban muzycznych? Wypowiedz o katastrofie promu Columbia: "Przeciez Kolumbia lezy w Ameryce Polnocnej!!(~pawian, 2003-02-04 13:16:59)" NO COMENT ![]() Wypowiedz o Ich troje: "Ludzie! Co wy narobiliście?! Mamy wejść do Europy . Z czym?Z gównem na ręku!Mamy tyle ambitnej muzyki.A wy co zacofani czy jak?A swoją drogą moi znajomi też nie mogli wysłać SMS. To chyba jakiś szwindel! Afera w stylu ˝lwa˝ Wiśniewskiego? Boże chroń Polskę i Europę przed Ich Troje" Gowno na reku ciekawe przeciez kazdy inteligentny czlowiek nie odmawia innemu czlowiekowi posiadania wlasnej opinii. Wypowiedz o Lesbijkach i gejach: Pedalstwo Moje zdanie jest takie, wszystkich pedalow i lesby wywiezc na bezludna wyspe i niech tam sie pedaluja ile chca!!!!!!!!!!!! !!!!(~B52, 2003-02-04 11:48:56)" - Hmm ciekawe, nie jestem gejem ale to mi przypomina Hitlerowskie Niemcy i wywozenie gejow, lesbijki, Zydow, Cyganow, niepelnosprawynch do obozow zaglady. Chore jest to NASZE spoleczenstwo. ITP. JESTEM ZALAMANY ![]() ![]() ![]()
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S Ostatnio zmieniany przez Zeus : 05.02.2003 o godz. 00:20 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|