![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Internet za darmo ?
Witam serdecznie. Widziałem to na allegro i tu http://www.echostar.pl/~inspire/oferta/internet.htm
Czy zna ktoś sposób jak można mieć internet za free z modemu ? A link ALLEGRO to: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=22064127 FREE ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
w zyciu za darmo to mozna tylko wpie**** dostac
![]() a to zbyt piekne zeby moglo dzialac ![]()
![]() |
#3 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
tak, jest to mozliwe... autor zaznacza ze trzeba w odpowiedni sposob wykorzytsac oferte tpsa. jednak nic nie wspomina o abonamecie
![]() sa taryfy nocne oraz wekendowe... wiec placisz odpowiedni abonament i masz "za darmo" internet przez modem... powiem tyle: tez mam internet za darmo! przez 3 tygodnie w miesiacu! non-stop! jedyne co musze zrobic to zaplacic 50zl za kazdy pierwszy tydzien w miesiacu za ten internet. pozostale 3 tygodnie oczywiscie sa za darmo... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
cos mi sie nie chce w to wierzyc... kto wie... ale bonusik fajny jest ![]()
![]() |
#5 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Bonus jest fajowy
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
heheh, najlepsza fotka jest w bonusie w podpunkcie 21....
padam ze smiechu... zauwazylem ze coraz wiec jest aukcji za mala gotwke, jednak nie majace rzeczywistej wartosci... i jestem pelen podziwu ze to ludzie kupuja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Cichy mod
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
powiem wam dokładnie o co chodzi.
zamawiamy sobie w tpsa: plan tp darmowe wieczory i weekendy za jedyne 85 zł lub plan tp darmowe weekendy za jedyne 70 zł ![]() następnie łączymy się z takim np. numerem: 032 7394777. a teraz proszę kasę (5 zł) na konto inteligo: 50 1020555811111 32384900011 ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 10.03.2004 o godz. 08:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
gry java, tapety, dzownki mozna spokojnie zassac z P2P. ja juz zassalem... wszytko ladnie spakowane w pliczek .rar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
![]() |
Cytat:
100 jva games zajmuje po spakowaniu kolo 3MB ![]() tak, koszty mi zwrocisz...hyhy... przeliczajac logicznie: 0,01680 zl za 15 minut wysylania + koszty dodatkowe( ebergia elektryczna+zuzycie sprzetu) = 0,090 zl. hmm przeslesz mi przelewem? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() A tak serio to jesli to nie problem, to przypomne sie kiedys, kiedy juz ewentualnie te rzeczy by mnie interesowaly. Co prawda akurat dla mnie 3 MB to wcale nie tak malo, bo lacze sie (ciagle) przez modem, ale mysle, ze udaloby mi sie to sciagnac. Z gory dzieki ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() |
Cytat:
jak Ci sie juz przomni to mozesz mi powiedziec poprostu jakie gry Cie interesuja a ja postram sie wybrac... jedna gra zajmuje od 20kilo do max 64. chyba ze bedziesz mial Symbian OS to wtedy nawet 1,3MB gra moze zajmowac (np doom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
Cytat:
|
|
![]() |