![]() |
Internet za darmo ?
Witam serdecznie. Widziałem to na allegro i tu http://www.echostar.pl/~inspire/oferta/internet.htm
Czy zna ktoś sposób jak można mieć internet za free z modemu ? A link ALLEGRO to: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=22064127 FREE :kasa: :kasa: :kasa: :kasa: |
w zyciu za darmo to mozna tylko wpie**** dostac ;)
a to zbyt piekne zeby moglo dzialac :( |
tak, jest to mozliwe... autor zaznacza ze trzeba w odpowiedni sposob wykorzytsac oferte tpsa. jednak nic nie wspomina o abonamecie :)
sa taryfy nocne oraz wekendowe... wiec placisz odpowiedni abonament i masz "za darmo" internet przez modem... powiem tyle: tez mam internet za darmo! przez 3 tygodnie w miesiacu! non-stop! jedyne co musze zrobic to zaplacic 50zl za kazdy pierwszy tydzien w miesiacu za ten internet. pozostale 3 tygodnie oczywiscie sa za darmo... :D :D :D |
Witam!
cos mi sie nie chce w to wierzyc... kto wie... ale bonusik fajny jest :) |
Bonus jest fajowy :). A może już ktoś kiedyś to zakupił i się z nami podzieli ?
|
heheh, najlepsza fotka jest w bonusie w podpunkcie 21....
padam ze smiechu... zauwazylem ze coraz wiec jest aukcji za mala gotwke, jednak nie majace rzeczywistej wartosci... i jestem pelen podziwu ze to ludzie kupuja... |
|
powiem wam dokładnie o co chodzi.
zamawiamy sobie w tpsa: plan tp darmowe wieczory i weekendy za jedyne 85 zł lub plan tp darmowe weekendy za jedyne 70 zł :P następnie łączymy się z takim np. numerem: 032 7394777. a teraz proszę kasę (5 zł) na konto inteligo: 50 1020555811111 32384900011 :D |
gry java, tapety, dzownki mozna spokojnie zassac z P2P. ja juz zassalem... wszytko ladnie spakowane w pliczek .rar
|
dodam tyle ze przez modem kalbowy jest to mozliwe :DDDDD
|
@DNBass I po co ta reklama?
|
Cytat:
|
przepraszma za zdyt duzy obrazem i za reaklamowanie :( raczje to juz sie nie powtórzy
|
Witam!
zle poczatki, ale wybaczamy :) a powiedzcie mi, czy jest jakis sposob aby bez kabla przeslac pozniej takie dzwonki i inne gadzety do telefonu? moze jakos za pomoca Internetu? probowal ktos kiedys? jakby tak do maila wcisnac jakis pliczek i na tel przeslac? sa jakies mozliwosci? |
suma sumie wszystko jest mozliwe.... tak samo jak zwiekszenie se szybkosci łacza .. zmiana ip ... itp... przsyłanie plików jest mozliwe... mza pomoca kabla dołaczonego do koma ... ja tak robie różnym osobą jakos dział im wszystko a co do wysyłania maili to chyba musisz miec telefon z mms :) czy jakos tak to idzie .. to wtedy zadny problem ale zdobyc dzwonek czy logo jest ciezko .. chyba ze sam zrobisz :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:06. |