![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Ja tu nie jestem od ocenianiania, fakt ze forumowiczow nam przybedzie i watki sie beda rozwijac. Jak dziala to dziala.
Prezydenici, burmistrzowie, wojtowie mozecie sie wykazac, tak jak to jest np w Wiedniu my chcemy neta za friko wszystko w waszych rekach. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
sprawdzalem dziala ladnie dialog wychodzi na przeciw nowym technologia ale Xylab takze w Krakowie cos takiego uruchomilo maks jaki mozna niby osiagnac na tym laczu to transmisja danych do 11 Mb Z tego co wiem to Poznan zrobil to samo http://www.biznespolska.pl/wiadomosc...ntentID=107697To jest przyszlosc kto chce sie bawic platanina kabli czy ciagnieciem lini jak mozna miec bezprzewodowe lacze tylko trzeba miec zasilanie i nic wiecej lub laptopa z nowa bateri ktora wytrzymac moze o wiele dluzej niz dzisiejsza
Ostatnio zmieniany przez legion : 01.05.2005 o godz. 17:22 |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ale na moj LAN nie narzekam, mam pakiet 64 a ciągne na nim 400kbps teraz jak ten vat wprowadzili to poszli tak na ręke, że przy okazji podwyżki zwiększyli przepustowość łącza, więc wychodzi na jedno hehe bede miał pakiet 128, ciekawe cz wycisne te 800kbps to taki mały OT
|
|
![]() |
|
|