![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Internetocholik
***8230;wczoraj siadl mi internet, rano obudzilem sie z nadzieja ze wpadne na net ale swiatelka dalej na modemie migaly oznaczajac brak sygnalu.
I tak po sobie zauwazylem ze jestem chyba od tego uzalezniony, hehe. Az wkurzam sie na fakt ze nie moge sobie czegos sciagnac lub cos przeczytac. W zasadzie bez netu to nawet wczoraj kompa nie wlaczalem... Zdaza sie cos takiego Wam, czy tez powinienem przejsc na jakis odwyk ? ![]() shuma02. ps. pisze z pracy, gdzie sprytnie zabezpieczony net i tak nie pozwala mi na sprawdzenie poczty...a gostek przyjdzie looknac na moj brak netu dopiero w piatek... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
jakis rok temu robilem sobie test czy jestes uzalezniony od internetu. (linka niepamietam)
wynik mialem wgranicach 90-95% maxymalnej ilosci punktow. Jedyny osobnik ktory mnie pobil to moj znajomy z netu. ;> ostatnio jak mi wywalilo net, to siedzialem godzinke przy pccie i czekalem az bedzie. Innego razu jakas straszna nuda byla sluchalem sobie muzyczki i na cos czekalem juz niepamietam i polozylem glowe na chwile na klawioaturze i oczka otworzyly mi sie po godzinie ![]()
![]() |
#3 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja nie jestem uzalezniony...
ale zawsze jak siadam do kompa to czytam newsy z ok. 20 stron, kiedys jak kompa nie mialem to potem mialem zaleglosci. Ale brakuje newsow jak nie ma neta.Zostaje granie albo winamp ktory u mnie i tak chodzi non-stop. Najgorsze jak chce sie czegos posluchac ( a nie ma sie tego, a zna sie tytul tylko wtedy nie mozna sciagnac ![]() Uzalezneniem jest to gdy podchodzisz do kompa i zaczynasz sie zastanawiac co wlaczysz...gierke czy cos innego, albo objawia sie tez to ze na pustym miejscu na pulpicie klikasz i zaznaczasz jakis obszar albo jeszce ze dajesz co pare sekund prawym przyciskiem myszy i dajesz na odswiez.
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.10.2003
![]() |
Internecik kochany :)
OOO widze że macie ten sam problem. Jak ja nie mam neta przez 10 min. to juz sie czuje źle. Ja też brałem udział w teście czy jestem uzalezniony no i wyszło..........
NIE MA DLA CIEBIE RATUNKU!! Ale co poradzić.Może to przejdzie chociaz mam neta już koło 1,5 roku i jakos nie przechodzi.
![]() |
#5 |
przeklina i nabija posty
![]() |
ja mam jutro 3 kolosy i sie niemoge zabrac do nauki nawet kilka godzin przed examinem.tylko wylaczam monitor przeczytam 3 zdania i znow wlaczam.
Siedze po nocym, rano wstaje i odrazu wlaczam pcta. :/
![]() |
#6 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Przyznam że w ciągu ostatnich 2 dni nie miałem internetu przez cały wieczór noc i do 19 następnego dnia komp był nieczynny
jesoo ja muszę też iść na odwyk!! !! AAAAA czy mi się zdaje czy gg przed chwilą padło!!! :o ![]() ![]() ![]() ^_^ !! Uff już działa ![]()
kto najlepiej gra na wieśle? otóż ja gram całkiem nieźle ! Ostatnio zmieniany przez paja : 29.03.2004 o godz. 22:19 Powód: BO BUTY SĄ W PRANIU!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
GG działa przecież
![]() 22:18 ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
teraz działa ale przez 2 min nic nie było
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Używam Konnekt
![]() ![]() www.konnekt.info POLECAM
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
ooo. widze, ze macie ten sam problem.
Ja po wejsciu do domu ide wlaczyck kompa, zanim wjedzie winda to ja juz mam sciagniete butki, kurtka gdzies sie wala a ja zniecierpliwiony gapie sie w ekran ![]() smiac sie, czy plakac? wlasnie to odkrylem - przeczytajcie slowo "TEN" od tylu ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
uwazam ze jestem uzalezniony - niestety
![]() |
#12 | |
przeklina i nabija posty
![]() |
Cytat:
W dodatku mam zwalony wiatraczek w rivce o zasilce pocietej niewspomne i zacina komp jak kosiarka a ja mam glowe o 5 cm dalej niz wyciagniecie reki od komputera i sobie smacznie sypiam ![]() nic w domu nie moge zrobic ani po za nim bo jedyne o czym mysle to moj piecyk.
![]() |
![]() |
#13 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
To jak podobnie, wystarczy ze neta nie ma i juz sie denerwuje
![]() wniosek: nie ma neta = nie ma co robić ![]() ale 2 miesiące (wakacje dokładnie) bez komputera wytrzymuje ![]()
![]() |
#14 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rano wstaje i wylaczam kompa, jade do pracy i tam wlaczam drugiego, koncze prace wylaczam sluzbowego, jade do domu, wlaczam prywatny i siedze... wyjatki - jak Zona przyjezdza (los, czytaj praca, nas rozdzielil przestrzennie) to czesc czasu Ona siedzi
jak na weekend wyjade do Tesciow czy Rodzicow to dostaje na lep - nuda bez kompa... czytam wtedy zaleglosci w gazetach/ksiazkach informatycznych, gazeta informatyczna czytam tez zreszta w tramwaju do pracy ![]() fakt - to choroba... net, grzebanie w systemie, grzebanie w programach, reinstalacje, konfiguracje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Zazwyczaj (nie zawsze) zaraz po obudzeniu sie wlaczam kompa i w czasie gdy komp sie wlacza to ja sie ubieram. Jak sie wlaczy zarzucam eMula i ide do szkoly. Po powrocie siadam do kompa (neta). W miedzyczasie pogram sobie jeszcze w Unreala
![]() Kompa wylaczam zazwyczaj przed pojsciem spac. Ehh, ja tez chyba popadlem w uzaleznienie ![]() Ale nie powiem, jak trzeba to potrafie wytrzymac bez kompa - np. podczas wyjazdu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|