Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Internetowe konta bankowe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/internetowe-konta-bankowe-23243/)

Kogoro 20.06.2013 16:38

Cytat:

Napisany przez andrzejj9 (Post 1253798)
Coś zbyt często widzę, że 'nowoczesność' równa się właśnie dostosowania na tablety (czyli... mało tekstu, duże - oczo***ne obrazki, i całość kompletnie nieużyteczna przy komputerze). Vide ostatnie zmiany na Antywebie.

Takie czasy. W przypadku forsy zawsze można ją trzymać w skarpecie. Jej nie da się dostosować do na potrzeby wyświetlania na tablecie. ;)

Na Inteligo nie narzekam.

legion 22.06.2013 13:03

nie powiem mbank z nowym interfejsem jest ciekawy tylko moim zdanie powini troche nad zabezpieceniami popracowac ale ogolnie na plus:
-mgra (dla zbieraczy ala xbox )
-kontrola wydatkow( statystyki itp.)
-rozbudowana historia
-wiekszy wplyw na kontrole kasy
-fajny interfejs
minus:
-czasmi dlugie oczekiwanie na wgrywanie niektorych modulow
-tableto mania
-czasmi czlowiek czuje sie zagubiony

ale ogolnie na plus moge polecic :D

andrzejj9 03.07.2013 08:39

Widzieliście tę ofertę z tańszą benzyną w Get-in Banku? Wygląda przyzwoicie - wyrównanie (zwrot pieniędzy) do 3,95 za każdy litr benzyny (limit do 30 miesięcznie). Z tego, co się dowiadywałem, bez dodatkowych kruczków (konto 0 zł, karta też 0 przy płatnościach bezgotówkowych miesięcznie powyżej 300 zł, poniżej 9,99 zł). Przy obecnych cenach zawsze jakieś 50 zł miesięcznie można dostać z powrotem.

ed hunter 03.07.2013 10:51

Ciekawe jak długo? :]

andrzejj9 03.07.2013 12:04

To podobno już trzecie edycja, więc raczej nie zniknie za chwilę. Poza tym konto i tak można w każdej chwili zamknąć (bez dodatkowych opłat).

Kogoro 03.07.2013 15:18

Cytat:

Napisany przez andrzejj9 (Post 1254880)
To podobno już trzecie edycja, więc raczej nie zniknie za chwilę. Poza tym konto i tak można w każdej chwili zamknąć (bez dodatkowych opłat).

I w tym tkwi problem.
Nie lubię często zmieniać kont, a tego typu oferty z różnej formy "gadżetami" i promocjami zawsze się kończą.

loki7777 03.07.2013 15:45

Czas sie przyzwyczaic. Obecnie zmiana banku trwa bardzo krotko i nie ma z tym problemu - nie mozna sie tym zrazac i zostawac przy tej same opcji, zwlaszcza jesli nie jest ona najlepsza albo nam nie odpowiada w 100%.

andrzejj9 03.07.2013 20:47

No ja właśnie otwierając to konto stwierdziłem, że to nawet prostsze (z zamknięciem innego) niż przeniesienie numeru w komórce. A jeśli pojawiają się różne ciekawe promocje to.. czemu kurde nie korzystać?

Główne trzy konta mam w MBanku i tam na razie zostaną (choć i tu zmiany nie wykluczam). Ale dodatkow - powiedzmy 'codzienne' w zasadzie mogę przenosić i co kilka miesięcy jeśli będzie to dla mnie opłacalne. Na razie - jeśli to w Get-in Banku się sprawdzi - zamknę to, które miałem w Inteligo.

marwe 07.07.2013 21:37

Ja mam konto w mBanku. Przy wyborze kierowałam się tym, jak wygląda kwestia współpracy banku z e-kantorami.

Jarson 07.07.2013 21:51

No i jak wygląda? Bo ciekawym, czy reklamując stronę internetową posiadasz merytoryczne przygotowanie do dyskusji i dalszej promocji, czy chodzi tylko o wpisanie jej nazwy...

floo 23.07.2013 20:04

mnie akurat bank, który nie ma żadnej normalnej placówki gdzie można byłoby coś załatwić to średnio przekonuje, wolę taki, który ma oddziały, a poza tym dobry interfejs w sieci

andrzejj9 10.11.2013 13:49

Raz w miesiącu przeglądam wydatki z poprzedniego i znalazłem na liście płatność, której nijak nie mogę skojarzyć. Wykonana za pośrednictwem dotpay, w niedzielę i mam tylko jej numer. Czy na tej podstawie da się czegoś więcej o niej dowiedzieć?

Zetoxa 10.11.2013 15:19

zakupiłeś doładowanie Chomika na 25 GB :spoko:

Kris 10.11.2013 17:46

Cytat:

Napisany przez andrzejj9 (Post 1265648)
Raz w miesiącu przeglądam wydatki z poprzedniego i znalazłem na liście płatność, której nijak nie mogę skojarzyć. Wykonana za pośrednictwem dotpay, w niedzielę i mam tylko jej numer. Czy na tej podstawie da się czegoś więcej o niej dowiedzieć?

Tak. Dokonałeś jej w niedzielę. Zapytaj swojego banku. :sciana:

ed hunter 10.11.2013 18:01

Ja jakiś czas temu chciałem wypłacić z bankomatu, wybrałem już sumę, bankomat napisał, że sprawdza i zgasł, za chwilę się włączył, oddał kartę i koniec, to zrobiłem wszystko jeszcze raz i wypłacił, ale ta transakcja bez wypłaty się zaksięgowała, sprawa jest w trakcie reklamacji. :]

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16.