![]() |
co wy jeszcze robicie w tym mbanku :wow:
idźcie stamtąd czym prędzej :taktak: |
Czemu? Maja najlepszy na rynku interfejs nabywania i zbywania instrumentow inwestycyjnych.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja wiem, że teraz takie rzeczy są poopularne, ale cholera - to jest konto bankowe, a niekolejna facebookowo komórkowa gra.. |
Cytat:
Tych wszystkich odznaczeń nie używam - traktuję ich jak by ich nie było. Cytat:
|
Sorry, ale to żaden argument. Jeśli nie muszę to gdzie to wyłączyć? A jeśli się nie da to muszę.
Na stronach internetowych jest chociaż Adblock.. |
Ustawienia -> mGRA
|
No i mnie w końcu wyłączyli stary serwis.
Po zalogowaniu się zanabyłem nieodparte uczucie, że znalazłem się w burdelu, a nie w banku. k***a Dla pewności wszedłem jeszcze raz, żeby się upewnić. Nie wiem jak komuś to może się podobać, jeśli na te same czynności co zawsze muszę zrobić 5x więcej kliknięć niż w starym. Nie działają, bez kliknięcia, klawisze co jest wkurzające przy manewrach z laptopa. Mając dwa rachunki muszę zmieniać jakieś durne profile, żeby mieć przegląd tego co mam, albo nie mam a dopiero czekam żeby mieć. Totalnie bez sensu. O grach i fejzbukach przez litość nie będę się już rozpisywał. PS Nie omieszkałem podzielić się opinią z ich ekspertem online - którego można złapać po jakichś 25 kliknięciach :sciana: Pani przyjęła to godnie na piersi, jak gdyby nigdy nic. Ot jakby deszcz padał. Złoty! :wow: PS 2 To który bank ma jeszcze normalny interfejs? |
Cytat:
Od kiedy jest nowa wersja mBanku na Androida zacząłem jej używać zamiast serwisu mobilnego. Przekonało mnie jedno - powiadomienia push o transakcjach! Wcześniej korzystałem z płatnych smsów oraz darmowych emaili raz na dzień. I jedno i drugie mnie do końca nie satysfakcjonowało. Co do tych fejsbuków i gier to się zgadzam - tak to potrzebne jak rzeżączka w burdelu. |
Właśnie to, co najważniejsze miałem w starym. Podgląd obydwu kont, przy każdym od razu opcja przelewu, historii, odbiorców zdefiniowanych itd. - bez szukania, klikania dalej. Prostota jak u Żyda w kanciapie.
Używam rachunków bez rozbudowanych opcji, jak normalny człowiek... Muszę jeszcze raz do tego podejść i zastanowić się, czy da się to zdzierżyć, czy szukać czegoś innego. Gdzieś tu wcześniej pisali, że teraz wszędzie taki trend ogólny jest :sciana: |
Mi wciaz dziala;)
|
ING ma strasznie konserwatywny interfejs, nie zmieniali go chyba ze 100 lat.
|
Nie boj, nie boj... Wylacza Ci!
|
Cytat:
|
Nowy interfejs szajsowaty, ale niestety niektóre nowe funkcje sa dostępne tylko z niego.
np parowanie aplikacji mobilnej. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:54. |