Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.11.2002, 01:23   #16
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
poslalem ci.

ciekawe, kiedy szanowny pan Majonez zamknie i ten post (ostatnio stal sie bardzo nadgorliwy - bez obrazy). zamyka je szybciej, niz pewien pan minister (Sic!) kopalnie na Slasku.

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.11.2002, 12:32   #17
skorpion
Bywalec

Data rejestracji: 15.11.2001
skorpion w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam
To co piszecie to dziwne ale u mnie jak i u kolegów tagra chodzi bez żadnego ale i nic nie wywala nie mam ani Cracka ,ani zadnego Patha i zadnych problemów oprucz tam paru miejsc gdzie się pogubiłem
Gra chodzi z płyty 2-CD
Pozdrawiam
PS: lece na XP firm.
Stary 21.11.2002, 08:21   #18
Maro
hidden

Data rejestracji: 22.06.2002
Maro zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dzieki Woitas.
Maro jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.11.2002, 23:58   #19
+++LeWaP+++
Guru

Data rejestracji: 17.04.2002
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
dobra, jeszcze raz:

grę mam na 2 cd w wersji 1.00

włącza się do intra po start game i wywala do windy

znalazłem 2 "patche" do wersji 1.0 i d..a

upgradowałem grę do wersji 1.2 europe i 1.2 english i też użyłem "patcha" i znowu porażka

w jednym z patchy był readme gdzi episało, że jeszcze dodatkowym zabezp. są DUMMY VIDEOS.

zastąpiłem je "fejkami" i nie działa

Albo ta gra jest jakoś sprytnie zabezp., albo jest nie dorobiona (a raczej na taką nie wygląda)
Stary 22.11.2002, 17:01   #20
lopus
WeldMaster

Data rejestracji: 16.08.2001
lopus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Identycznie mam jak LeWaP,ciągne drugi dysk z osła może bedzie lepszy
lopus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.11.2002, 21:47   #21
lopus
WeldMaster

UDAŁO SIE!!! Wiem już dlaczego sie wywala ta gra.Otóż ta gra nie lubi niektórych myszek,a tym bardziej 2-przyciskowych.Miałem A4-Tech na windowsowych sterach i gra nie chodziła.Zamontowałem Geniusa Easy Mouse serial 3-przyciskowa z oryginalnymi sterami i gra odpaliła bez pathy i cracków.
Chłopaki ,tak więc komu nie chodzi zmieniajcie MYSZKI...
Stary 22.11.2002, 23:48   #22
skorpion
Bywalec

Data rejestracji: 15.11.2001
skorpion w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wybacz kolego ale cos z Twoim odkryciem chyba nie tak bo ja właśnie mam Myszke A4 tech ( optical) i na sterach windy.
Odpowiedź jest Trzeba mieć orginał i umieć z robic sobie copie jak oczywiście ja potrzebujesz
Co prawdza moja mysz ma 5 przycisków i dwie rolki ale zapewniam,że to nie ma nic z tym w spólnego,jak pisałem w cześniej koledzy maja różne myszki i im ta gra chodzi
Pozdrawiam.
Stary 23.11.2002, 11:38   #23
lopus
WeldMaster

Cytat:
skorpion napisa***322;(a)
Wybacz kolego ale cos z Twoim odkryciem chyba nie tak bo ja właśnie mam Myszke A4 tech ( optical) i na sterach windy.
Odpowiedź jest Trzeba mieć orginał i umieć z robic sobie copie jak oczywiście ja potrzebujesz
Co prawdza moja mysz ma 5 przycisków i dwie rolki ale zapewniam,że to nie ma nic z tym w spólnego,jak pisałem w cześniej koledzy maja różne myszki i im ta gra chodzi
Pozdrawiam.
Ja nie mówie ,że to jest wina myszki u wszystkich.Ciesze sie,że u mnie pomogła wymiana jej na inną i gra hula
Stary 23.11.2002, 12:46   #24
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
woitas napisa***322;(a)
poslalem ci.

ciekawe, kiedy szanowny pan Majonez zamknie i ten post (ostatnio stal sie bardzo nadgorliwy - bez obrazy). zamyka je szybciej, niz pewien pan minister (Sic!) kopalnie na Slasku.
mozesz mi powiedziec ktore to niby posty pozamykalem z taka nadgorliwoscia co? - i z jakiego powodu mialbym zamknac tego posta

jezeli chodzi ci o prosbe Maro o przeslanie execa to fakt wielokrotnie mowilem ze bede wywalal posty z takimi pytaniami JEZELI SIE NAMNOZA a tu jak widac jest tylko jeden taki post poza tym prosi o oryginalnego execa wiec ma sie to nijak do jakiegokolwiek punktu regulaminu
a jezeli chodzi ci o klodki na postach joke... to nie mam z tym nic wspolnego chociaz popieram ze to byl glupi joke

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.11.2002, 20:40   #25
woitas
αρχή

woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Majonez napisa***322;(a)

mozesz mi powiedziec ktore to niby posty pozamykalem z taka nadgorliwoscia co? - i z jakiego powodu mialbym zamknac tego posta

jezeli chodzi ci o prosbe Maro o przeslanie execa to fakt wielokrotnie mowilem ze bede wywalal posty z takimi pytaniami JEZELI SIE NAMNOZA a tu jak widac jest tylko jeden taki post poza tym prosi o oryginalnego execa wiec ma sie to nijak do jakiegokolwiek punktu regulaminu
a jezeli chodzi ci o klodki na postach joke... to nie mam z tym nic wspolnego chociaz popieram ze to byl glupi joke
ten z serialem do english translatora. biegalo o prosby z wysylaniem ich na maila, co wedlug ciebie bylo za duzym tupetem...

Stary 23.11.2002, 20:43   #26
woitas
αρχή

Cytat:
woitas napisa***322;(a)

ten z serialem do english translatora. biegalo o prosby z wysylaniem ich na maila, co wedlug ciebie bylo za duzym tupetem...
ale dajmy sobie po pysku i niech bedzie juz pokoj. nie chce powtarzac pewnych panow, ktorzy malo co sie nie pozabijali docinkami na swoj temat.

Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: