![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jezeli chodzi ci o prosbe Maro o przeslanie execa to fakt wielokrotnie mowilem ze bede wywalal posty z takimi pytaniami JEZELI SIE NAMNOZA a tu jak widac jest tylko jeden taki post poza tym prosi o oryginalnego execa wiec ma sie to nijak do jakiegokolwiek punktu regulaminu a jezeli chodzi ci o klodki na postach joke... to nie mam z tym nic wspolnego chociaz popieram ze to byl glupi joke |
Cytat:
|
Wybacz kolego ale cos z Twoim odkryciem chyba nie tak bo ja właśnie mam Myszke A4 tech ( optical) i na sterach windy.
Odpowiedź jest Trzeba mieć orginał i umieć z robic sobie copie jak oczywiście ja potrzebujesz :) Co prawdza moja mysz ma 5 przycisków i dwie rolki ale zapewniam,że to nie ma nic z tym w spólnego,jak pisałem w cześniej koledzy maja różne myszki i im ta gra chodzi Pozdrawiam. |
UDAŁO SIE!!! Wiem już dlaczego sie wywala ta gra.Otóż ta gra nie lubi niektórych myszek,a tym bardziej 2-przyciskowych.Miałem A4-Tech na windowsowych sterach i gra nie chodziła.Zamontowałem Geniusa Easy Mouse serial 3-przyciskowa z oryginalnymi sterami i gra odpaliła bez pathy i cracków.
Chłopaki ,tak więc komu nie chodzi zmieniajcie MYSZKI... |
Identycznie mam jak LeWaP,ciągne drugi dysk z osła może bedzie lepszy :)
|
dobra, jeszcze raz:
grę mam na 2 cd w wersji 1.00 włącza się do intra po start game i wywala do windy znalazłem 2 "patche" do wersji 1.0 i d..a upgradowałem grę do wersji 1.2 europe i 1.2 english i też użyłem "patcha" i znowu porażka w jednym z patchy był readme gdzi episało, że jeszcze dodatkowym zabezp. są DUMMY VIDEOS. zastąpiłem je "fejkami" i nie działa Albo ta gra jest jakoś sprytnie zabezp., albo jest nie dorobiona (a raczej na taką nie wygląda) |
Dzieki Woitas.
|
Witam
To co piszecie to dziwne ale u mnie jak i u kolegów tagra chodzi bez żadnego ale i nic nie wywala nie mam ani Cracka ,ani zadnego Patha i zadnych problemów oprucz tam paru miejsc gdzie się pogubiłem :) Gra chodzi z płyty 2-CD Pozdrawiam PS: lece na XP firm. |
poslalem ci.
ciekawe, kiedy szanowny pan Majonez zamknie i ten post (ostatnio stal sie bardzo nadgorliwy - bez obrazy). zamyka je szybciej, niz pewien pan minister (Sic!) kopalnie na Slasku. |
|
Tak właśnie jest zabezpieczony Iron Storm- Read errors + cd check.Ja mam też wersje bez cracka a na clonyxxl nie znajduje żadnego zabezpieczenia.Albo ktoś żle skopiował...aha sejvy też już próbowałem dogrywać i NIC też wywala.
|
zgadza się
jak spr. image za pomocą blind writea to też wykazywał jakiś problem z sektorami... ciekawe Ja spr. pox xp, a wy? |
Cytat:
jeszcze jedno, na koncu kazdej plytki wywala bledne sektory. moze w tym tkwi wasz problem (zle zrzucenie) jesli macie problem, moge podeslac profil do przegrania tego (moj config to toshiba dvd sd-m1612 i litek 40125s). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:22. |