![]() |
Cytat:
Majoneziku, mam dla Ciebie propozycję - ponieważ zauważyłem, że się rozkręciłeś z tymi tekstami - może stworzyłbyś nowy topic, na zasadzie poradnika z takimi jak powyższe, scenkami sytuacyjnymi. Co o Tym sądzisz ?? :) Czekam na odpowiedź. :) |
Cytat:
1. Żyć z tego daje się tak od 200 klientów w góre. 2. Jak wszystko działa i masz dobry podział obowiązków w firmie to faktycznie masz spokój. 3. Znajdź mi w łodzi osiedle, które spełni poniższe warunki(właśnie szukam bo chce otworzyć własną firmę): a. Nie ma tam konkurencji(multimedia czy toya Cię zniszczą-nie wygrasz z nimi), b. Jest dużo młodych ludzi(potencjalnych klientów), c. Nie ma tam kablówki, której trzeba oddawać 30% characzu za działanie na ich terenie. d. Byłby chociaż jeden blok 10 piętrowy z którego było by widać dachy budynków w centrum(chodzi o dostarczenie sygnału radiem) i w tym bloku jakieś pomieszczenie 2 na 2, w którym można by postawić sprzęt, e. Jest administracja z którą można się dogadać. f. wspólnoty(teraz to praktycznie norma), w których zasiadają normalni ludzie, którym nie trzeba tłumaczyć, że internet to nie perfumy itd. |
postaw na Małysza w piątek ze 100 000 zł, no chyba ze zrzute zorganizujemy ???
dzielimy sie po równo !!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja z prosbą:
Jakby kto słyszał o takiej dla mnie ronbocie -w poniedziałki gdzieś od 12.00; -piatki juz wolne; -nie za dlugo w tej robocie,tak z 2-3 godz; -płaca jakies 10 000 zł Gdyby ktoś o czyms takim słyszał,to na priva do mnie koniecznie-i nikomu więcej. Byłbym zobowiązany :chytry: :chytry: :) |
Cytat:
Jak ktos cos takiego moze zalatwic nawet za 1 000 zeta/m-c (konkurencje robie co nie?) to moge spokojnie kogos znalezc... |
Cytat:
|
Mysle, ze sie nie gniewasz... sorry.
Wydaje mi sie, ze nie liczysz chyba na tak kuszaca oferte, w kraju gdzie jest taka skala bezrobocia... |
Cytat:
|
Wobec tego,że pomysły się koncza coś podpowiem - uczyć się!!!
Powaga,nareszcie się opłaca.A gry losowe i inne wynalazki przy okazji-niepowodzenia znakomicie motywują do nauki:3msie: |
brzuszki jak już znajdziesz taką pracę to ja mogę zostać podwykonawcą. kwestie finansowe jakoś na pewno uzgodnimy. w końcu chcialoby Ci siewstawac na 12 w poniedzialek ?? :zeby:
|
Re: Jak legalnie zarobic duzo kasy?
Cytat:
pierwszy milion $ musisz zakosic lub zarobic na przekrecie a potem to juz mozesz byc czysty i legalny do konca zycia :) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:14. |