![]() |
Nieeeeeeee,no otywyte chodzi o pracę legalną i bezpieczną:nie:
|
Cytat:
1. założyć firmę 2. kupić na zapas kasy fiskalne 3. czekać do momentu gdy wejdą ustawy o zastosowaniu kasy fiskalnej w kościele zamiast tacy i zacząć sprzedawać te kasy 4. ewentualne aby kasy nie leżały zbyt długo ( bo zablokuje kapitał) to można uruchomić pampanię o konieczność zastosowania kasy fiskalnej przez księdzy 5. nie rozpowszechniać tego pomysłu aby nie narobił konkurencji 6. po sprzedawaniu tych kasy można przejść na emeryturę bo jest dużo księdzy w Polsce. albo prościej zostań księdzem bo to jest dobra płatna praca, druga po politykiem |
proponuje shotgun'a i bank ;P
|
Cytat:
|
Allegro - nawet niezły pomysł :) . Ja na przykład kupiłem książke za 2 zł na jakimś kiermaszu. Sprzedałem ją za 25, ale nie w dziale książek bo tam by nikt nie kupił. W dziale, z którym książka jest związana. Polecam ściągnąć i przeczytać e-book Praktyczny poradnik aukcjonera 8). Napewno macie w domu niepotrzebne rzeczy. Najlepiej kupować dużą ilość czegoś po niskiej cenie, żeby to sprzedać po wyższej. Proste nie ? :spoko:
|
A czemu by nie zrobic duzych pieniedzy?
Ja z własnej strony służe pralką (typu Frania). Oczekuje poważnych propozycji od profesjonalnych grafików. |
Cytat:
|
Cytat:
Pranie to moja dzialka i wara mi z łazienki. Bo mi stowki ze sznurków pozrzucacie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:50. |