![]() |
Cytat:
Kuzwa Kowalik ale z ciebie "stary user" !!! Kim ty jestes ze masz prawo gadac takie rzeczy. Ilosc postow wcale nie oznacza madrosci. To jest offtopic i mozna tu pisac o wszystkim. Jesli sie nie podoba to nie wpisuj sie i nie zawracaj nikomu glowy swoim gadaniem. PS. zarejestrowales sie 6 miesiecy po mnie. Wiec nie badz taki cwany koles. ******lo was w tym białym. |
Cytat:
Rozumy wszystkie pozdjadałeś? Z tego co wiem masz nieco ponad dwadzieścia... miło mi ja również tyle mam. A, że marudzisz to każde dziecko Ci powie. Jasne, że możesz pisać co się podoba co nie - po to jest forum, ale samo narzekanie, a nic nie wnoszenie to typowy obraz "smutnej postaci polaka" - nie pokazuj, że taki jesteś. Nie chodzi mi o jakieś przkomarzanie się, że ja Ci pokaże to czy tamto. Stary poza forum są inne problemy, a na forum zazwyczaj (zazwyczaj ;) ) jest tak, że siedzą ludzie, którzy muszą się wyżyć na innych bo w życie realne im na to jakoś nie pozwala Nikomu jeszcze nie dowaliłem i nie mam zamiaru - jeśli ktoś przegnie... dowalimy :) w końcu sprawuje tutaj jakąś funkcje. I jeszcze jedno... Gówno o mnie wiesz żebyś wypisywał teksty żebym zajął się normalnymi sprawami a skończył zajmować pierdołami. Jaką pierdołą się zająłem? Słucham! Jeśli tym, że zwróciłem uwage, że nic nie piszesz ciekawego od narzekania to sory. Pierdołami może się zajmować ktoś (nie obrażając Loczka) kto zakłada takie tematy jak ten. Wziąłem się do pracy i to nie jest moją pierwsza praca (nie leże do góry brzuchem na wychowaniu bogatych rodziców, życie pokazało mi inną stronę) - pracuje 6 dni w tygodniu, oprócz tego skończyłem niedawno szkołe policealną a teraz ruszam na studia mam także z pewnego tytułu obowiązki w domu którymi się muszę zajmować. I teraz ty mi nie będziesz mówił co mam robić i to ja sobie tego nie życze. A to, że mam na to czas to się bardzo ciesze i nigdy nie doprowadze do tego aby praca czy inne zajęcie zajmowały cały czas. Nie dzięki, ale "wyścig szczurów" to nie dla mnie. A forum to dla mnie nie pierdoła tylko hobby. Powodzenia jeśli należysz do takich ludzi na którym wszystko brak czasu, a hobby traktują jako pierdołe. Na prawde zależy Ci na takim przysłowiowym wyzywaniu się? Skończmy zajmować się pierdołami :] |
Cytat:
Nie wpierdzielaj się bo Ci nabluzgam. Co do daty mojej rejestarcji to nie bądź taki pewien, to jest moje drugie konto. Jak dobrze poszukasz to może znajdziesz moją datę rejetracji, a z resztą po co ja Ci się tłumacze.... Cytat:
Cytat:
|
Panowie, nudzi wam sie? :piwo: i bedzie cool
topik nie jest jakis gurnych lotow - Kowalik sie na ten temat wypowiedzial i ok, troche za bardzo rozdmuchaliscie sprawe i zaczely sie bezsensowne bluzgi Ciapek - Ty tez masz racje, to offtopic i kazdy moze zalozyc najglupszy temat na jaki ma ochote, ale musi sie liczyc z tym ze ktos tedy wyrazi swoja opinie dopuki nie sa to uwagi personalne tylko merytoryczne to cool po co sie klucic? pozdro wszystkim juzerom, i tym starszym i tym mlodszym a w temacie: NAJSLODSZA ;) |
Monika ...:)
nie wiem po co to komu ?, ale no cóż jeśli kogoś to interesuje to nie mam przeciwskazań aby ten ktoś wiedział. |
Cytat:
Co się smucisz...ze wsi jesteś na wieś wrócisz. Gratulacje polszczyzny, a Twojemu forum admina. Cytat:
Przyznam, że gdy wszedłem na forum i zobaczyłem ten post wkurzyłem się i zacząłem rzucać myślami odpowiadającymi na prawie każde zdanie i stąd mogło to tak wyglądać. Zapamiętak także to, że z tekstu pisanego nie wywnioskujesz kto w jakim jest nastroju i jak nerwowo do czegoś podchodzi. Świecić przykładem to może ksiądz w kościele dla parafian. Ja nie świece, ja jestem a jeśli odpierania ataków kogoś na kogo na prawde doszedłem do wniosku że szkoda czasu można uznać za świecenie przykładem to się z tego ciesze. Zresztą sam zobaczysz jeśli kto kolwiek coś napisze na ten temat zdaje mi się, że zrozumie bardziej mnie niż Ciebie. Nie popadając także w jakiś "narcyzm" dodam, że userzy zadowoleni z tego jaki jestem na forum i odbieram często miłe słowa od nich, głównie przy pozytywnych reputacjach. A to na prawde miłe. Cytat:
Niezła charuwa (czy jak to tam się pisze) ogólnie w Twoim życiu :). Uważaj żeby Ci to życie nie przemknęło, a któregoś dnia się obudzisz i zapytasz "gdzie ja byłem, co ja przeżyłem?" Ale co tam przecież nie mi to wnioskować bo jestem gówniarzem i sam wybrałeś sobie taki los. Myśle, że moge uznać temat za zamknięty choć nie zamkne go bo pewnie byś uważał, że uciekam się od dyskusji. Otóż nie, ale bądź człowiekiem i przestań mnie już prowokować i podejmować jakieś próby abym się skompromitował jako moderator przed userami. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do mojego forum, to się nie obawiaj o moich userów, napewno mnie tak nie ponosi, bo nie zaprzeczę poniosło mnie w tym temacie, ale z kolei nie uważam abym napisał coś złego. Fakty to fakty.... |
Chłopaki dajcie sobie po strzale i będzie git :> :D
|
hmmm... możecie się pokłucić na privach??
|
Cytat:
|
Martynka i Emilka
Piwko dla wszystkich i bedzie cool, a nie trzeba sie klucic ;) |
Heh ciekawie sie robi:):):)
|
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
"Ciekawie" bo coraz fajniejsze tematy na tym forum...
A jak cos wam nie odpowiada to juz nie moj problem.. :ysz: Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08. |