![]() |
Cytat:
niby 4-5dni, a zaleglosci w OT sie zrobilo :) |
Cytat:
A potem na dwa tygodnie, może weekend w domu i znowu na dwa i znowu i znowu... Mam nadzieję, że będziecie cierpieli na niemoc twórczą, bo inaczej nie połapię się w tym wszystkim, jak wrócę ;) |
Cytat:
To na dole to nie do ciebie AleX Trzeba sie bawic i cieszyc wakacjami :) a temat jak kazdy inny ktos ma cos do powiedzenia a drugi nie:) pozdrowiania dla wszytkich. |
he...
"Zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczynka, raz chlopaczek" ;) |
Czyli z tego co tutaj przeczytałem, wydedukowałem to mamy jakieś małżeństwo na forum??? ;), bo po wczorajszej burzy zaraz lepiej się myśli, ale nie jestem pewien???
|
mr_spock - milo Towarzysza znowu widziec :piwo:
gallus - mamy nie jedno ;) jeszcze brzuszki :) tylko ich cosik dawno nie widzialem |
Cytat:
|
Cytat:
Kogo masz na mysli?? :mruga: :mruga: Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mac - nie pisz otwrtymi gwiazdkami, wiesz jak teraz ci z Radia Maryja przechwytuja wszystkie gwiazdki w necie i dekoduja... cii, wrog czuwa
|
Cytat:
|
nie no to spoko - nie bedzie im sie chyba chcialo, choc ponoc juz wyniemili comodore na amige 600 (bo street fighter sie chaczyl) i teraz to juz moze byc ciezko z Tymi_Ktroych_Imienia_Nie_Mozna_Wymawiac
ale z drugiej strony moga isc w zaparte z dekodowaniem - u ich ponoc cierpliwosc jest cnota... |
Cytat:
|
Cytat:
pozdrowienia |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:29. |