Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak ma na imię twoje Kochanie ? :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-ma-imie-twoje-kochanie-37310/)

mr_spock 20.07.2004 23:56

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
Eh zapomniałem przywitac :piwo:, a przed chwila sobie tak myślałem, że już dawno Spocka na forum nie było, a tu jakasz niespodzianka już jest ;)
Pozdro

OK, dzieki :)
niby 4-5dni, a zaleglosci w OT sie zrobilo :)

andrzejj9 21.07.2004 01:17

Cytat:

Napisany przez mr_spock
OK, dzieki :)
niby 4-5dni, a zaleglosci w OT sie zrobilo :)

Kurcze, to co będzie jak ja w piątek wyjadę na 10... :O

A potem na dwa tygodnie, może weekend w domu i znowu na dwa i znowu i znowu... Mam nadzieję, że będziecie cierpieli na niemoc twórczą, bo inaczej nie połapię się w tym wszystkim, jak wrócę ;)

Loczek 21.07.2004 09:36

Cytat:

Napisany przez AleX69
poprostu ... Loczek

poprostu ... AleX69 :)

To na dole to nie do ciebie AleX

Trzeba sie bawic i cieszyc wakacjami :) a temat jak kazdy inny ktos ma cos do powiedzenia a drugi nie:) pozdrowiania dla wszytkich.

mr_spock 21.07.2004 10:56

he...

"Zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczynka, raz chlopaczek"
;)

gallus 21.07.2004 11:22

Czyli z tego co tutaj przeczytałem, wydedukowałem to mamy jakieś małżeństwo na forum??? ;), bo po wczorajszej burzy zaraz lepiej się myśli, ale nie jestem pewien???

nimal 21.07.2004 11:56

mr_spock - milo Towarzysza znowu widziec :piwo:
gallus - mamy nie jedno ;) jeszcze brzuszki :) tylko ich cosik dawno nie widzialem

gallus 21.07.2004 11:59

Cytat:

Napisany przez nimal
gallus - mamy nie jedno ;) jeszcze brzuszki :) tylko ich cosik dawno nie widzialem

Brzuszki to wiedziałem i tez dawno nie widziałem, ale do drugie to jest takie małżeństwo Zielonogórskie???

Niebiessska 21.07.2004 13:35

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
Brzuszki to wiedziałem i tez dawno nie widziałem, ale do drugie to jest takie małżeństwo Zielonogórskie???

Kogo masz na mysli?? :mruga: :mruga:

Pozdrawiam

gallus 21.07.2004 14:07

Cytat:

Napisany przez Niebiessska
Kogo masz na mysli?? :mruga: :mruga:

Pozdrawiam

Ah czyli jednak :mruga:, to muszę SERDECZNIE POZDROWIĆ waszą całą rodzinke :D, tak więc WIELKIE :piwo:, ale oczywiście dla dziecka :kubuś: :P

MacGyver 21.07.2004 14:13

Cytat:

Napisany przez nimal

Vitam po długiej nieobecności spowodowanej *************************** (Classified) ;p

nimal 21.07.2004 14:15

Mac - nie pisz otwrtymi gwiazdkami, wiesz jak teraz ci z Radia Maryja przechwytuja wszystkie gwiazdki w necie i dekoduja... cii, wrog czuwa

MacGyver 21.07.2004 14:57

Cytat:

Napisany przez nimal
Mac - nie pisz otwrtymi gwiazdkami, wiesz jak teraz ci z Radia Maryja przechwytuja wszystkie gwiazdki w necie i dekoduja... cii, wrog czuwa

ups, zapomniałem o tym ... no ale te gwiazdki były szyfrowane kluczem 512-bitowym więc chyba siostry z RM bedą miały problemik z rozszyfrowaniem ... no chyba, że nowa fura ks Rydzyka ma na sfoim pokładzie jakąś super machinę ;)

nimal 21.07.2004 15:01

nie no to spoko - nie bedzie im sie chyba chcialo, choc ponoc juz wyniemili comodore na amige 600 (bo street fighter sie chaczyl) i teraz to juz moze byc ciezko z Tymi_Ktroych_Imienia_Nie_Mozna_Wymawiac
ale z drugiej strony moga isc w zaparte z dekodowaniem - u ich ponoc cierpliwosc jest cnota...

mr_spock 21.07.2004 15:08

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Vitam po długiej nieobecności spowodowanej *************************** (Classified) ;p

spasiba ;)

Macio.Men 21.07.2004 15:27

Cytat:

Napisany przez nimal

Różaniec przez dwa dni w roli dekodera i raz dwa rozkodują, zapamiętajcie me słowa! ;)

pozdrowienia

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:29.