![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() |
jak myślicie............?
jaka jest granica szybkości nagrywarki i czy jest takowa?:-D :-D :-D
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() |
mi styka 144#96#52:-D
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
oj z tą końcówką to przesadziłeś mi by wystarczyło
144x96x40x bo ostatnio z taką prędkością odtwarzania rozrywają sie płyty w napedzie :-D :-D :-D :-D :-D |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Moze opracuja takie nagrywarki ktore w duzej czesci zastapia przestarzala juz stacje dyskietek, w tkim sensie ze szybko i bezproblemowo bedzie mozna plytke CD-RW nagrac lub skasowac w zaleznosci od potrzeby... pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
malutko - na poziomie 20x-30x... nie wiecej - mam DVD LG16x - nie wiem czym jest to spowodowane, ale nie potrzebuje wiecej
co do przyszlosci - nie wroze dlugiej przyszlosci czytnikom CD/DVD we wspolczesnej nam formie - jestem na studiach elektronicznych i juz teraz wiem (2 rok) ze przyszlosc to i tak beda technologie na krysztalach i zmianie parametrow poszczegolnych elektronow w sieci - w polaczeniu z umiejetna polaryzacja sieci daje to pojemnosci rzedu milionow megabajtow w 1cm^3 przy praktycznie zerowym koszcie [oczywiscie zakladajac skale przemyslowa] i OLBRZYMIEJ predkosci (odczyt tylko swiatlem i modulacja wiazki bez elementow ruchomych)
![]() |
![]() |
#10 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Mój ASUS 52x ciągnie dane coś ok 3mb/sec zależy tesh od płyty ! Co do nagrywarek to skończy się na 72x24x40 / ale coś mi się nie wydaje / Moim zdaniem górna granica jush została osiagnięta było to w newsach na str głownej / to był jakiś SONY / |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() |
bas ile megow na sekunde to byly dla mnie zawsze imponderabilia - nigdy mnie to nie obchodzilo... bo w sumie po co? a predkosc podaje za wskazaniem jeynego mienika z ktorego od czasu do czasu korzystam czyli EACa (ktorego iedys ustawilem na fastest czyli 'burst' i stad wiem ile wyciaga)
![]() |
![]() |
#12 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
hmmmmmm .... a pamiętacie transfer 600 bodów na sek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Cytat:
1. Bardzo się śpieszysz 2. Nie masz miejsca na HDD i kopiujesz płyte na serwer i wtedy widać, że transfer z płyty masz na poziomie 2-3 megabajtów/sek a z dysku jakieś 8 megabajtów/sek(pełne 100Megabitów). Tak przy okazji to taki genialny programik jak zone alarm zamiast autoryzować pierwsze 3 pakiety z dużego pliku to zajmuje się autoryzacją każdego pakietu co powoduje, że transfer nie przekracza 400 kilobajtów/sek(nawet jak masz ustawiona strefe jako trusted), po wywaleniu zona transfer zapina do 8 mega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Cytat:
To były piękne czasy, kiedy HDD było czymś super co zawsze chciałem mieć, przycisk turbo...flop 5.25". Ale nie opowiadaj, że jesteśmy tacy starzy, ja nadal twierdze, że jestem dzieckiem- i niech tak zostanie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
100Mbit/s to 12.5/Mbajt/s (nawet odejmujac 0.5-1Mbajt/s na handshakeing) mamy 10+ - gdzies ci sie cos zatyka
![]() |
![]() |
|
|