![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
![]()
Witam
Mam następujący problem. Dzisiaj miałem wyniki z uczelni (Uniwersytet Gdański) gdzie zdawałem na politologię. Okazało się, że otrzymałem 29 pkt., a przyjmują od 30pkt ![]() ![]() Tak więc juz teraz chciałbym zacząć przygotowywać się na pisanie odwołania od tej decyzji tylko mam jeden problem, nie mam pojęcia jak to zrobić, jak je napisać, od czego zacząć. Na pewno na górze po lewej stronie moje imię, nazwisko, adres, a po praej miasto i datę, później na środku dużymi literami ODWOŁANIE, no i tu zaczynają się moje problemy. Jak zacząć? "Prosiłbym o rozpatrzenia mojego odwołania od Państwa decyzji nieprzyjęcia mnie na studia dzienne na kierunek politologia z powodu"? I jakie powody ty podawać? Czy takie w stylu że zawsze chciałem studiować politologię, było (jest) to moje marzenie, zawsze interesowałem sie polityką itp., czy może napisać że musiałem wcześnie wstać co spowodowało moje niewyspanie i mogło być przyczyną jakiejś błędnej odpowiedzi? Czy te powody podawać w punktach od myślników czy bardziej pisać to prozą? No i czy mozna w takim odwołaniu ubarwaiać trochę fakty (chyba można no bo w jaki niby sposób mieliby to sprawdzić?) czy nawet podawać fakty niezbyt trzymające się rzeczywistości? Ostateczna lista przyjętych zostanie wywieszona dopiero 19 lipca, i od tego momentu można składać odwołania (tak przynajmniej mi powiedzieli w Komisji Rekrutacyjnej), więc mam jeszcze trochę czasu, ale jak już pisałem chciałbym być przygotowany w czym mam nadzieję mi pomożecie ![]() ![]() W czasie przeszukiwania Google znalazłem taki wzór odwołania, po drobnych zmianach mozna by go chyba zastosować, czy może to odwołanie powinno wyglądać inaczej?. Ale i tak nie wiem jakie te powody podawać :/ Więc za wszelką pomoc dziękuje ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|