![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
jak pobrać z FlashGet'a ??
Witam
Mam taki problem, posiadam linka, do wywiadu, który mam ściągnąć siostrze, wywiad mam niby ściągać programem net pumper, ale jeżeli mam go zainstalowanego to okazuje się ze link nie działa a jeżeli odinstaluje net pumpera, to mogę pobierać ten wywiad za pomoca windowsowego pobieracza i tutaj jest problem bo jak wiadomo windowsowy pobieracz nie wznawia połączenia. Sedno sprawy to jak zrobić abym ten wywiad mógł pobierać przez FlashGeta ![]() Kod:
http://www.anti-leech.com/antilink.php?id=corrs&file=tvp1 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Mi się takie cuś pojawiło
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
A po wklejeniy we FlashGeta tego linku to mi jakiś nieznay plik ściąga. Pod eksploratorem serwera wogóle jakieś pliki wywala że nie wiem o co chodzi
|
|
|
#4 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
To co ujżał Piter to już wina tego ze inni użytkownicy dobrali sie do mojego pliczku, i robią to już od 3dni
, ale jeżeli nie mam zainstalowanego Net Pumpera to mam tam buttona i jeżeli na niego klikne to zaczyna sie pobieranie przez Windowsowego Downloadera, a jeżeli mam zainstalowanego Pumpera to mam taki odnośnik jak na obrazku, a po kliknieciu na niego błąd :/ O co chodzi i jak do tego się dobrac
|
|
|
|
![]() |
|
|