![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Jak poderwać dziewczynę?
Jak poderwać dziewczynę którą kocham, a Ona mnie tylko lubi. Prosze pomuźcie!
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
Temat roku.... hehe,
Nominacja gwarantowana, właśnie skopiowałem link do tego tematu, pod warunkiem, że nie zostanie usunięty... |
|
|
|
|
#4 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Ty chyba nie piszesz poważnie ...
Myślę tak... że jeśli nie masz tego co ona chce abyś miał ...to nici z tego i lepiej dać sobie sopkój. To powinno wyjść samo z siebie ...spotkania ,rozmowy ,przebywanie ze sobą, romantyczne wieczorki ...i potem jakoś samo przyjdzie albo i nie . A jesli nie, to bardzo mi przykro stary ..ale porażki to normalne w tej dziedzinie życia i trzeba je akceptować.
|
|
#5 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
wiesz co... nie traktuj tego osobiscie
off topic swoja droga... ale to jest lekka przeginka ![]() ok... a teraz na serio - pamietaj, nie probuj sexu na pierwszej randce, a wszystko samo sie po.uklada OK
|
|
#6 |
|
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Baku Forum jest od zadawania pytań, ale to też ma swoje granice. Net nie jest uniwersalnym rozwiązaniem wszystkich problemów, a na pewno nie pomoże w uczuciach. W końcu i tak wszystko zostanie skonfrontowane z rzeczywistością. Jeśli nie masz w realu nikogo z kim mógłbyś o tym pogadać to nie dobrze, a przez neta takich informacji nie da się przekazać.
Jak pewnie się domyślasz każda kobieta jest inna i nie ma uniwersalnej rady jak sprawić żeby coś do Ciebie poczuły (zresztą to nie jest wg mnie możliwe, jak powiedział Osioł "chemia nie teges" i jeśli tak jest to nic nie poradzisz). Do każdej powinno podchodzić się inaczej, no i oczywiście nie traktować ich jak kolejnej zdobyczy, bo po pierwsze na to nie zasługują (noo są wyjątki, ale moim zdaniem te wyjątki nie są warte uwagi, bo są zbyt puste żeby się nimi interesować), a po drugie to jest nie fair wzgledem nich. Jedyne co mogę chyba powiedzieć to to, żebyś działał tak jak uważasz bo nawet jeśli ktoś da Tobie jakieś rady, a ty będziesz postępował wg nich, to później i tak wszystko się posypie bo wyjdzie prawdziwy ty (nie mówię o tym że jesteś zły, ale jeśli teraz ona do Ciebie nie czuje za dużo to póxniej to się roz******y i pewnie nie będziecie do siebie się odzywać, tak to niestety przeważnie bywa). Więc działaj z wyczuciem, nic na siłę i pamiętaj że na prawdziwą miłość zawsze będzie czas i że nie zawsze to co wydaje nam się miłościa faktycznie nią jest. No i powodzenia......
|
|
|
#7 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najpierw trzeba troche dorosnac (facet, Ty masz 15 lat jezeli mnie oczy nie myla i dane z Twojego profilu, masz jeszcze kupe czasu
)potem trzeba przezyc pare zawodow (lub nie) potem sie bierze slub ![]() edit: nominacja do tematu roku jest mocna - 4 odpowiedzi w jedna minute i wszystkie w tym samym tonie
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 01.08.2004 o godz. 22:05 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
wiec ja bym tego tak nie upraszczal
|
|
|
#9 | |
|
Hit me if you can!
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mr_spock - nie mowilem ze na jednym slubie sie zawsze konczy
|
|
|
|
|
#11 |
|
Było..Minęło.. :(
Data rejestracji: 11.02.2003
![]() |
Hmmmmm w sumie to boje sie dawac ci jakiekolwiek rady juz jedna przyjazn z forum mi sie przez to rozpadla bo niekazdy kto czeka na pomoc w takiej sprawie jest w stanie zaakceptowac co mu sie doradzi...
Ale ogolnie dziewczyny lubia chlopakow wesolych, szczerych, umiejacych zrezygnowac z meczu z kumplami po to zeby isc na spacer..no wiesz zeby czyla ze jest dla ciebie wazna,bardzo wazne ![]() Strasznie drazni nas wulgarnosc, jak chlopak co drugie slowo wstawia k****i inne takie niezbyt mile przerywniki...(noo mowie o takich dziewczynach NORMALNYCH ) Ogolnie wystarczy jesli znajdziecie wspolny jezyk.. potem juz wszystko jest mozliwe.. ![]() Powodzenia zycze bo mimo wszystko dziewczyny to niezbadany gatunek ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Eeee... no spróbujemy... ale pisze całkiem poważnie. Wiele osób ma kogoś bliskiego tylko nie ja (chodzi o płeć przeciwną). A ja jestem raczej romantykiem
|
|
|
|
|
#13 | |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
albo zepomniales portwela ![]() ---- Podstawa, to nie szukac kogos na sile - przewaznie wtedy sa chybione wybory a to, ze kazdy kogos ma nie jest zadnym argumentem jak jestes romantykiem, to zacznij czytac poezje, spacerowac po plazy/lesie do tego nie potrzeba drugiej osoby
|
|
|
#15 | |
|
Hit me if you can!
![]() |
Cytat:
<----to do Baku nie do spocka
|
|