Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak poderwać dziewczynę? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-poderwac-dziewczyne-37807/)

Y@nkee_PL 01.08.2004 23:57

raz już odszedł no i wrócił, jak teraz będzie czas pokaże
temat zamykam, a kolejne tego typu od razu będzie się wywalać
jak widać takie dyskusje nam tu nie służą

gallus 01.08.2004 23:41

Cytat:

Napisany przez Loczek
No i po Baku. Zobaczcie co ma w podpisie.

No ja już tez zauważyłem jego podpis, szkoda że odchodzi, ale to jego decyzja, Baku [pl] jeszcze raz dzięki za wykonanie Podpisu i :3msie:
Wróć kiedyś na forum....

mr_spock 01.08.2004 23:41

Baku - oswiadczasz, ze odchodzisz z forum, oswiadczasz, ze ze soba skonczysz

bardzo przypomna mi to postawe jednago z forumowiczow (ktorego? - Y@nkee i Niebieska wiedza najlepiej),
tylko On juz jest stary chlop... a Ty jestes jeszcze mlody

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
No i zaraz lepiej brzmi, trzeba myśleć optymistycznie tak jak Loczek I Spock, a nei myśleć zaraz o pociągu słuchaj starszych a powinno się udać... :)

He :)
Spock nie jest optymista, on jest optymista po przejsciach -> czytaj pesymista

Loczek 01.08.2004 23:37

No i po Baku. Zobaczcie co ma w podpisie.

Loczek 01.08.2004 23:29

Baku no nie jak odejdziesz to sie poddales. Nie sluchaj co gadaja inni rob to co uwazasz za sluszne. A gadaniem sie nie przejmuj.

gallus 01.08.2004 23:28

No i zaraz lepiej brzmi, trzeba myśleć optymistycznie tak jak Loczek I Spock, a nei myśleć zaraz o pociągu słuchaj starszych a powinno się udać... :)

Macio.Men 01.08.2004 23:28

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
Loczek... własnie dotarłeś do mojego chyba słabego punktu... Ja niewiem o czym mam z dziewczyną rozmawiać ;( :3msie: Z kolegami i koleżankami jak jesteśmy to zawsze ktoś coś zarzuci i dalej ciągniemy ten temacik... eh... i tak jutro przejedzie mnie metro...

Słuchaj facet jak nie umiesz rozmawiać z dziewczyną to możesz sobie dać spokój. Tutaj ci tego nikt nie powie, tzn. w internecie. Chyba nie myślałeś, że to cię wszystkiego nauczy itp.? Jak tak to komedia. A jak jutro cię przejedzie metro to po co zawracasz głowę. Tobie się i tak to zaraz znudzi, dam sobię rękę obciąć.

Temat na poziomie "brązu", apeluję o zamknięcie, o wywalenie czy o jakąkolwiek czynność żeby to się nie powtórzyło. Haaaaalooooo, to jest forum o nagrywaniu płyt a nie bravo czy jakieś inne tanie pisemko dla zakompleksionych ludzi. Off topic off topiciem, ale bez przesady!

pozdrawia serdecznie nieco zdenerwowany i zdegustowany
Macio.Men

bakupl 01.08.2004 23:27

To uczucie jest już we mnie od 7 miesięcy. Dobra koniec tematu. Przepraszam. Odejde z forum, bo widze że na nie nie zasługuje oraz nie nadaje się do tego. Jak by co to na GG zawsze służe pomocą. Jeśli nie odpisuje to wyślijcie maila na baku@onet.pl a dozwole na rozmowe z Twoim nr GG... żegnam oraz gorąco dziękuje za Waszą pomoc...

EDIT

Loczek po tym co piszesz dochodze do wniosku że jesteś naprawde extra człowiekiem... bez skojarzeń... żegnam.. miło było uczesniczyć w życiu forum

Loczek 01.08.2004 23:26

Baku nie swiruj. Opowiedz jej o swoich zainteresowaniach. A jesli zaczyna ja to nudzic to powiedz jej zeby opowiedzial o swoich i polacz swoje z jej taki mix :) Na poczatku gadaj tak ogolnie nie wdawaj sie w jakis tam gadki o slubach itp :) na koniec odprowadz ja pod dom albo gdziekolwiek chce i powiedz ze nigdy tak dobrze ci sie nie rozmawialo z dziewczyna i powiedz ze chcialbys to powtorzyc. Jesli sie zgodzi to wygrales bitwe ale nie wojne :) A pod pociag to ty sie nie rzucaj bo szkoda takiej dziewczyny zeby miala sama chodzic bez ciebie. Powodzenia.

mr_spock 01.08.2004 23:24

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
No fakt nie jestem wart żadnej dziewczyny. Nie chciałem nowego tematu tworzyć. ... A na moim osiedlu roi sie od plejbojów

wiec po co go zakladales?

i po co taka postawe nam demonstrujesz?

po co taka samo krytyka?

w jednaj chwili przezywasz cos, a w drugiej z usmiechem dajesz link do idiotycznych i wulgarnych textow

nie chce Cie dolowac , ale taka jest prawda

mamy tu na forum dosc luzne zasady i ganarealnie bardzo off topicowy off topic, ale to nie podow, zeby pisac szczepki swoich mysli
jesli jestes w takim stanie, pomysl 10X zanim cos napiszesz

pisales, ze jestes zakochany... nie wiem jak jest z toba, ale w 99% takie zakochania mijaja bardzo szybko - szybciej niz sie pojawily, wiec glowa do gory... moze jeszcze beda z ciebie ludzie ;)

pozdr

bakupl 01.08.2004 23:18

Loczek... własnie dotarłeś do mojego chyba słabego punktu... Ja niewiem o czym mam z dziewczyną rozmawiać ;( :3msie: Z kolegami i koleżankami jak jesteśmy to zawsze ktoś coś zarzuci i dalej ciągniemy ten temacik... eh... i tak jutro przejedzie mnie metro...

Loczek 01.08.2004 23:15

Baku tylko nie restauracja. Od razu panna cos sobie pomysli. Wez ja na spacer. Pogadajcie sobie o wszystkim (prawie) nie gadaj o tym o czym nie masz zielonego pojecia bo ona moze byc w tym lepsza a wtedy ........ :) i ogolnie badz soba.

bakupl 01.08.2004 23:13

No fakt nie jestem wart żadnej dziewczyny. Nie chciałem nowego tematu tworzyć. ... A na moim osiedlu roi sie od plejbojów

mr_spock 01.08.2004 23:03

czlowieku... laczysz w jednym poscie przezycia zwiazane z wyjazdem dziewczyny i polecasz taki prostacki program
Widac jakie masz podejscie do sprawy :/

gallus 01.08.2004 23:02

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]

PS: Polecam program Bluzgator 1.1 teksty są tam niesamowite! ;D

http://free.of.pl/b/bluzgator/index.html <-- chyba :D

Taa, od dziś znam ten program, Piter mi go pokazał :), tylko nie potraktuj tej dziewczyny żadnym z tych tekstów bo sie już nie odezwie do ciebie :)
Życze powodzenia
PS A najlepszy temat wg mnie był o długości przyr****ia
edit
Mam nawet kopie archiwalną na HDD :>

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:04.