![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
mialem na mysli AP z rooterem.... a jak sam AP to oczywiscie rooter zamiast switcha
![]() Ap z rooterem czyli cos takiego - tanie i ladnie wyglada ![]()
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 14.03.2005 o godz. 14:52 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2005
![]() |
nikt nie dal dobrej odpowiedzi. Wystarczy ci urzadzenie o nazwie bridge i karty bezprzewodowe w kazdym kompie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
ClassicGOD
![]() |
o ile mi dobrze wiadomo to urzadzenia typu bridge sluza do przedluzania zasiegu sieci i nie posiadaja maskowania NAT wiec w tym przypadku to sie nie sprawdzi.
![]() |
#19 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
zauwazylem juz 3 raz zdaje sie... pewna wedlug mnie nie potrzebna calkiem sprawe...
@kizio na obrazu ktory zalczyl... polaczy 2 komputery przez router ze switch'em ale po co polaczyl je jeszcze ze soba ![]() ![]() ![]() ciekawe ile razy jeszcze takie cos zobacze Tutaj na forum... czyzby kazdy komputer mial miec specjalnie po 2 sieciowki ? i jaki to zdaje wogole egzamin ![]()
![]() |
#21 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mam dwie sieciowki w kompie, ale z innego powodu [xbox] i jest z tym czesto problem
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.02.2002
![]() |
Czyli jakby to mialo wygladac w ostatecznej wersji i jakich urzadzonek potrzebuje ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Mozesz kupic na allegro jakiegos taniego kompa, cos w stylu p75, wtedy wkladasz 2 sieciowki + ta bezprzewodowa i rozdzielasz sygnal na tym kompie.
Drugie rozwiązanie to kupić bezprzewodową karte sieciową na usb, wtedy tylko podlaczasz kabel usb do kompa na ktorym chcesz miec net. Wiadomo, rozwiazanie uciazliwe i duzo wad, no ale tez jest taka mozliwosc ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
ClassicGOD
![]() |
Albo zamiast tego kompa z P75 kupuje to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44250702 179pln to nie tak duzo...
![]() |
#25 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Czyli to urzadzonko zalatwi mi wszystko ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Hmm no nie wiem. Moj kumpel ma podobny router ale dziala to jakby w druga strone, tzn. sygnal neostrady wysyla poprzez antenke do innych uzytkownikow. Ja potrzebuje odbierac sygnal przez antenke podpieta pod router i z routera rozdzielac kablowo na 2 kompy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|