![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Kiedyś to było
Data rejestracji: 17.11.2013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak sie pozbyć komunikatów RODO
Od jakiegoś czasu eurokomuna wprowadza kolejne dziwne przepisy. I o ile krzywizna banana nie wpływa na moje życie, to głupie okienka w internecie już tak. Na komunikaty o cookies jest już dodatek ale na to smęcenie o RODO już nie ma, a na niektórych stronach to coś nie chce się zamknąć i uporczywie wyświetla się na kolejnych stronach mimo że klinąłem "zamknij".
Wycięcie tego ublockiem załatwia sprawę połowicznie, bo na kolejnej stronie to powraca. Możecie myśleć że przesadzam ale ja nie lubię każdych wyskakujących okienek - włączam stronę to chcę przeczytać jej treść a nie jakieś pierdy. Do rzeczy - jak to wyciąć? Czy ten komunikat jest jakoś "ściągany" z serwera zewnętrznego? Jeśli tak to wystarczyloby zablokować serwer w firewallu ale tak dobrze to pewnie nie ma. Może jakiś dodatek, który blokuje element w którym wykryje pewne hasła kluczowe? Dobrze kombinuję? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak się pozbyć napisów? | kilmindaro | DivX, Xvid, Matroska i inne | 10 | 11.01.2007 11:11 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Jak się pozbyć tego komunikatu :) | mgit | Off topic | 5 | 08.01.2005 13:08 |
jak można się pozbyć logo | Krzsiek | DVD-Video | 4 | 09.12.2004 16:25 |
Wybór systemu op. i jak się tego pozbyć? | Przemo1980 | Off topic | 27 | 09.03.2003 12:27 |