Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.06.2003, 21:42   #30
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.06.2002
brzuszki niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
memorando napisa***322;(a)
Możesz mnie sid zabanować albo thanatos za to co powiem jest to najazd na niektórych. Wkur@@@@ mnie go goście ktorzyt traktują kobiety jak szmaty i przedmiot i idą po pijaku albo narkotykach z kobietą do łóżka to jest up[odlenie nawet gorzej kobieta nie odmowi bo jej będzie glupio powiedzieć stop albo się podloży i będzie milczeć facet który przychodzi schlany i rząda od kobiety seksu albo pod wplywem narkotyków to powalony samiec wiem że to brzmi dziwnie w ustach faceta ale powiem tak szacunek do kobiety niepozwala mi na coś takiego jak jestem pijany albo nafazowany przyjść do laski powiedzieć dawaj d@@py to szczyt chamstwa dlatego nie piję bo wiem co czuje kobieta jak idzie do łóżka nie myśli w aspektach fizycznym ale idzie z uczucia może się mylę ale mialem 4 laskiw życiu poszly ze mnę z milości a nie jak \faceci powszechnie myślą ze kobieta jest od dawania d@@py prania gotowanie czy niańczenia dzieci kobieta to przepraszam za porównanie ale tak nazwę to jest jak wiolonczela ...
Jak Ty pięknie mówisz ^_^
Pozdrawiam
Ładniejsza połówka Brzuszka
brzuszki jest offline  

Twoje uprawnienia: