![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
No wiec poprzez wyszukiwarke
![]() Miałem problem i oto się ukazał adres cdrinfo.pl jednak dopiero po 2 miesiącach byłem już na forum . I nadal jestem ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Gość
|
tak w ogole to w zasadzie jestem cholernie stary user, nawet sid jest raptem o miesiac "starszy"
|
![]() |
![]() |
#18 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Ja trafiłem tutaj jak i na CDRinfo poprzez wyszukiwarkę w momencie kiedy powaznie zająłem się wypalaniem i szukałem informacji na ten temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Ja sobie kiedyś szukałem coś o mojej nagrywarce i trafiłem na cdrinfo.pl , a potem mialem problem z nagrywarką, zapytałem na forum (problemu niestety nikt nie rozwiązał
![]()
![]() |
#20 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tymczasem ja zagladalem tutaj od paru lat, w szczegolnosci na www, nastepnie na forum, bylo wszkaze skarbnica wiedzy o wypalaniu i podobnych sprawach z nagrywarka... poczatkowo zarejestrowalem sie w 2001 roku jako wymyslony jakis tam uzytkownik dla kilku pytan... potem dopiero wykreowalem sie ponownie, szczerze mowiac z nudow w wakacyjne dlugie dni, ale od tego czasu zostalem zagorzalym forumowiczem
![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
ale jakby ktos sei zajal uporzadkowaniem calego forum to powstalby niesamowicie wielki poradnik o nagrywaniu plyt i innych przydatnych rzeczach
warto o takim czyms pomyslec moze powstanie nowy "władca nagrywania" z wątkami obocznymi ![]() kazdy z nas by byl autorem __________________________________________________ ___________________ no i tym oto postem nabilem sobie 100 ![]()
![]() |
#23 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Kiedy dostałem wypalarkę, postanowiłem zgłębić swoją wiedzę.
Przez wyszukiwarkę dostałem się na stronę główną CDRinfo.pl i z tamtąd na forum... ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
Jedno pytanko. Kiedyśw Enterze ( nie pamiętam numeru) w dziale OOline znalazłem stronkę o nagrywarkach, która nazywała się GAL CD-R czy jakoś tak. Czy cdrinfo.pl jest kontynuacją tej stronki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
kiedyś (ze 2-3 lata temu) miałem płytke z jakiegoś pisma komputerowego (chyba CD-ACTION), nie miałem jeszcze wtedy internetu nawet i był tam na płytce kawałek stronki www.cdrinfo.pl -przeglądałemją oczywiście off-line. Strona tak mi utkwiła w pamięci, że po długim czasie kiedy zacząłem się interesować zakupem wypalarki zacząem tu regularnie zaglądać
![]() Na samo forum trafiłem z głównej stronki i..... zaczęło się! Pierwsza pomoc z waszej strony, spoko forumowicze ![]() Na prawde nie znam drugiego takiego forum jak TO! Zaglądam tu codziennie, ucze się nowych rzeczy, czytam porady, dyskutuje jeśli moja wiedza mi na to pozwala ![]() I tak to było.... Z tego miejsca pozdrawiam WSZYSTKICH, którzy przyczynili się do stworzenia i którzy prowadzą to forum na tak wysokim poziomie jaki jest ![]() i....... oczywiście Was forumowiczów bez, których tego forum by właściwie nie było ![]()
![]() |
#26 |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Ja jak pierwszy raz tu zajżałem jak kupiłem Liteona ( z którym zresztą miałem same problemy)...Strone czytam od bardzo dawna , a polecił mi ją mój znajomek. POZDRO
![]() |
#27 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Ja trafiłęm
![]() ![]()
![]() |
#28 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Ja pierwszy raz weszłem na cdrinfo jak mi kumpel pokazał. Wtedy było chyba jeszcze na prv. Na forum zacząłem działac jak tylko przesiadłem się z modemu na stałe
![]()
![]() |
#29 | |
the one
CDRinfo VIP
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#30 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Ja trafiłem na forum jakoś ponad dwa lata temu, przesiedziałem jako gość kilka miesięcy. A trafiłem przez chyba to była Jama Mastaha miałem pytanie w związku z nagrywarką i mnie tu wysłali. I dobrze zrobili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|