![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Sprawdcie się :)
Witajcie!
Przez tyle czasu nie było okazji do zabrania się za VBB i poszerzanie jego możliwości. Teraz to się powoli zmienia. Wczoraj dodałem nowy tzw. hack do forum, w chwili obecnej nie jest on dostępny z żadnej innej strony - poza tym wątkiem. Hack o którym mowa to typowo konkursowa modyfikacja (oczywiście na razie to tylko testy - i nie przewiduję nagród ![]() ![]() A tym czasem, zapraszam do zabawy, pytania są banalne, jest ich 10 - quiz jest na razie tylko jeden. Jeżeli macie jakieś dobre pytania do takich qizów - wysyłajcie je do mnie na PM - na pewno pomoc się przyda. Wszelkie uwagi odnośnie tego quizu - albo w tym wątku - albo do mnie na PM. a link tutaj: http://forum.cdrinfo.pl/quiz.php?s= Pozdrawiam.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Zrobil sie blad, po pierwszym pytaniu wyskoczylo takie cos, nadmieniam ze dopiero co zaczalem z tego korzystac i nie bralem udzialu wczesniej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Jest chyba literowka
Nagrywarka LG GMA-4020B nagrywa płyty DVD w następujących formatach Twoja odpowiedź: DVD-RAM Poprawna odpowiedź: DVR-R i DVD-RAM DVR-R i DVD-RAM Z tego co wiem nie ma formatu DVR-R wiec zaznaczylem tylko DVD-RAM bo o formacie DVR-R nie slyszalem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Były user
![]() |
tak, to jest literówka, chodzi o DVD-R.
Thanatos: nie wiem co może powodować ten błąd - na razie sprawdzamy tego moda.
![]() |
#5 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Tak sie zastanawiam. Moze nie moze jednoczesnie odpowiadac wiecej niz jedna osoba w danym czasie. Doszedlem do 6 pytania, i na nastepnym znowu ten sam komunikat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak sobie strzelałem na niektóre pytania, a tu patrzę potem, że wyniki są dostępne dla wszystkich
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
coz... dalem ciala 7/10
wtopilem na tescie plextora, wersji nero i pierwszym poscie...
![]() |
![]() |
#10 |
Były user
![]() |
Jak ogólne wrażenia?
![]() |
#11 |
![]() |
dziala - to pierwsze i najwazniejsze
nie wiem czy nie powinno byc takeigo haczyka - 'ukryj moj wynik' ![]() pytania wydaja mi sie znajome... ![]() fajne... jak znikna te problemy co mial thanatos, jesli bedzie doplyw nowych pytan i ew. jest mozliwosc np. pytan z kilkoma odpowiedziami i jakas modyfikacja wygladu (moze da sie to troche 'odkwadratowic' - ale jesli nie - to spoko - bo klimat cdrinfo trzyma)
![]() |
![]() |
#12 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Dziala i jest ok - na niektóre pytania musiałem przekopac i to równo CDRINFo ale pokazcie mi newsa ktory traktuje o NERO ?? bo nie dokopałem sie do wczesniejszej wersji jak 5.0cos tam.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Były user
![]() |
te pytania z nero i pierwszym newsem były proste, wystarczy "zjechac" na glownej stronie na sam dol i pod newsami jest archwiwum newsow, potem kliknac na najstarsza date i znowu scroll na sam dol - i od razu sa odpowiedzi na 3 pytania
![]()
![]() |
#14 |
![]() |
osobiscie uwazam takie odpowiadanie na pytania jako sciaganie i czyn 'niski'...
wole miec we lbie - nawet takie niby niewazne informacje ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Były user
![]() |
Hehehe, na przyszłość usunę tą stronę z wynikami
![]() Druga sprawa, jeżeli macie chwilę czasu i chcecie się przyłączyć do naszego czynu społecznego ![]() http://www.vbulletin.org/ Trzeba się niestety tam zarejstrować, następnie przechodzimy do zakładki "Hacks" no i tutaj czekam na propozycje jakie ulepszenia dla naszego forum można by z tamtego katalogu zainstalować.
![]() |
|
|