![]() |
Sprawdcie się :)
Witajcie!
Przez tyle czasu nie było okazji do zabrania się za VBB i poszerzanie jego możliwości. Teraz to się powoli zmienia. Wczoraj dodałem nowy tzw. hack do forum, w chwili obecnej nie jest on dostępny z żadnej innej strony - poza tym wątkiem. Hack o którym mowa to typowo konkursowa modyfikacja (oczywiście na razie to tylko testy - i nie przewiduję nagród :) ale jak tylko sprawdzimy tego moda na wszystkie strony.... wtedy.... :) A tym czasem, zapraszam do zabawy, pytania są banalne, jest ich 10 - quiz jest na razie tylko jeden. Jeżeli macie jakieś dobre pytania do takich qizów - wysyłajcie je do mnie na PM - na pewno pomoc się przyda. Wszelkie uwagi odnośnie tego quizu - albo w tym wątku - albo do mnie na PM. a link tutaj: http://forum.cdrinfo.pl/quiz.php?s= Pozdrawiam. |
Ilość załączników: 1
Zrobil sie blad, po pierwszym pytaniu wyskoczylo takie cos, nadmieniam ze dopiero co zaczalem z tego korzystac i nie bralem udzialu wczesniej
|
Jest chyba literowka
Nagrywarka LG GMA-4020B nagrywa płyty DVD w następujących formatach Twoja odpowiedź: DVD-RAM Poprawna odpowiedź: DVR-R i DVD-RAM DVR-R i DVD-RAM Z tego co wiem nie ma formatu DVR-R wiec zaznaczylem tylko DVD-RAM bo o formacie DVR-R nie slyszalem |
tak, to jest literówka, chodzi o DVD-R.
Thanatos: nie wiem co może powodować ten błąd - na razie sprawdzamy tego moda. |
Tak sie zastanawiam. Moze nie moze jednoczesnie odpowiadac wiecej niz jedna osoba w danym czasie. Doszedlem do 6 pytania, i na nastepnym znowu ten sam komunikat.
|
tak sobie strzelałem na niektóre pytania, a tu patrzę potem, że wyniki są dostępne dla wszystkich :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
coz... dalem ciala 7/10
wtopilem na tescie plextora, wersji nero i pierwszym poscie... |
Jak ogólne wrażenia?
|
dziala - to pierwsze i najwazniejsze
nie wiem czy nie powinno byc takeigo haczyka - 'ukryj moj wynik' :) pytania wydaja mi sie znajome... :) fajne... jak znikna te problemy co mial thanatos, jesli bedzie doplyw nowych pytan i ew. jest mozliwosc np. pytan z kilkoma odpowiedziami i jakas modyfikacja wygladu (moze da sie to troche 'odkwadratowic' - ale jesli nie - to spoko - bo klimat cdrinfo trzyma) |
Cytat:
Dziala i jest ok - na niektóre pytania musiałem przekopac i to równo CDRINFo ale pokazcie mi newsa ktory traktuje o NERO ?? bo nie dokopałem sie do wczesniejszej wersji jak 5.0cos tam..;) |
te pytania z nero i pierwszym newsem były proste, wystarczy "zjechac" na glownej stronie na sam dol i pod newsami jest archwiwum newsow, potem kliknac na najstarsza date i znowu scroll na sam dol - i od razu sa odpowiedzi na 3 pytania ;)
|
osobiscie uwazam takie odpowiadanie na pytania jako sciaganie i czyn 'niski'...
wole miec we lbie - nawet takie niby niewazne informacje :) |
Hehehe, na przyszłość usunę tą stronę z wynikami :)
Druga sprawa, jeżeli macie chwilę czasu i chcecie się przyłączyć do naszego czynu społecznego :D to zerknijcie pod ten adres: http://www.vbulletin.org/ Trzeba się niestety tam zarejstrować, następnie przechodzimy do zakładki "Hacks" no i tutaj czekam na propozycje jakie ulepszenia dla naszego forum można by z tamtego katalogu zainstalować. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:23. |