![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
NEws na cdrinfo... Spadek cen napedow
Czytajac ow news mozna wywnioskowac, ze wszystkie napedy zleca na leb na szyje czy ktos moze podzielic sie informacja kiedy takie obnizki dosiegna realnie polske i nas klientow? bo jak narazie nie zauwazylem chocby po cenach komputronika ze jest jakis spadek.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Komputronik ma zawsze drogo. Jak znasz rynek to powinienes wiedziec ze w wakacje beda duze obnizki.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
wakacje no i pewnie Styczeń po świetach, maj = zawsze drogi = komunie co do obniżek cen nagrywarek to jest to nieuniknione (i tak juz są bardzo tanie, 200zł za porządną spaware to nie jest dużo) jest to nieuniknione ponieważ wchodzą nagrywarki DVD, które bedą sie stawały coraz bardziej popularne !!
|
|
|
|
#4 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
tak jak napisalem w newsie, ceny nagrywarek w porownaniu z identycznym okresem ubieglego roku spadly prawie o polowe. To naprawde duzo. Mysle ze jeszcze jakis czas beda spadac i niektorzy wola obnizyc ceny teraz i sprzedac towar, niz utrzymywac wysokie ceny. Pozniej nie mieliby wyjscia i musieliby i tak pozbyc sie sprzetu po jeszcze nizszych cenach |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
Cytat:
heh i wez tu czlowieku badz madry i zrob wlasciwie od razu zaznacze ze nie interesuja mnie wojny na temat liteon dobry/zly
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
A z drugiej strony warto by dokupic troche pamieci, ceny zrobily sie znowu smieszne (99 zlotych za 256MB DDR333, 205zl za 512MB) i boje sie, ze moga w kazdej chwili skoczyc w gore.
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Jeżeli ktoś ma dostęp do filmów dvd (nie mówię o wypożyczalniach), korzysta z programów na dvd lub sypnął mu się cd-ek to jest to bardzo dobra cena i okazja do zakupu. W przeciwnym razie szkoda kasy. Od kąd pojawiły sie divx-y nie wypozyczyłem ani jednego filmu a rogram na dvd mam tylko jeden słownik do angielskiego.
DVD mam od ładnych paru lat (hitachi GD2500) i musze powiedzieć, że nie pamietam kiedy ostatnio z niego korzystałem. Nawet jest odłączony w winzgrozie.
|
|
|
#8 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
|
|