![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Jak wyczyscic mikrostyki ???
Jak w temacie. Mam wieze i przyciski juz nie dzialaja tak jak powinny tzn. wciskam jakis przycisk i nic sie nie dzieje lub wlacza sie inna funkcja niz powinna domyslam sie ze jest to wina mikrostykow. Czy ktos wie jak je wyczyscic. Nie wchodzi w gre rozebranie wiezy bo jest zbyt skomplikowana (juz probowalem) moze sa jakies spraye itp. Prozsze o pomoc bo juz wieze mozna tylko wlaczyc z pilota wrrr.
Dzieki i pozdrawiam.
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
A sprężonym powietrzem albo odkurzaczem próbowałeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Nie jest to takie proste.
Ostrożnie i delikatnie. Czasami nawet fachowcy się poddają. Musisz delikatnie to rozebrać, umyć szpirytusem i złożyć. Nieszczęście będzie jak się okaże, że są uszkodzenia mechaniczne - plastiki pękają. Ćwiczyłem tp prywatnie na panelu do radia samochodowego Pionner (oryginalny). Fachowcy się poddali, panel droższy niż kompletne radio. Musiałem sam to rozebrać i "posztukować" pęknięty tzw. krzyżak. 8)
![]() |
#4 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Mysle ze lepszy bedzie izopranol wysokiej czystosci, tym sie nawet czysci plytki drukowane, ale musi byc odlaczone od napiecia, wysycha szybko POLECAM!!!.
![]() |
#6 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Ps. mysle ze powietrze sobie nie poradzi. Pozdrawiam i dzieki za rady
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Tak wlasnie w sklepie z czesciami elektronicznymi to kupowalem, jest to w sprayu dostaje sie jeszcze taka slomke ze mozna tylko w jedno miejsce wypuscic ten plyn. Ale ostroznie jest bardzo latwopalny.
![]() |
#9 |
Wymiatacz
![]() |
OK WIELKIE THX @LL
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
|
|