![]() |
Czy powiemy >TAK< czy >NIE< ,i tak wejdziemy do UE ...rząd tak chce i tak będzie...myślę że społeczeństwo nie ma na to wpływu...
A referendum to tylko po to ,bo musi być...:cisza: :cisza: :cisza: |
Uwaga troche na boku:
właśnie wróciłem ze słowacji.Mój znajomy mówi,że nie jest zwolennikiem wejścia do Unii /kardiochirurg/,ale na 5,5 mln Słowaków maja ok 500 tys cyganów-prawie cała środkowa słowacja.Jak wejdą do Unii,to cyganie /mała litera z premedytacją/ natychmiast spylą do Unii i będzie posprawie.Obecnie 95% cyganów nie pracuje,a ich slumsy to niebezpieczna egzotyka - okolice Lewoczy - bron Boże nie zatrzymywac sie |
Cytat:
To na dowod ze Unia ma nas za niewolnikow, bo przeciez idiota bylby ten, ktory nie zobaczylby ze jest po prostu robiony w konia, chyba ze to jest dzialanie celowe, ze Unia tylko gada ze nas chce, a naprawde nie chce, naprawde w calych tych negocjacjach stawiano Polsce sztuczne niepotrzebnie trudne warunki w nadziei ze Polacy sami zrezygnuja; rzad nie zrezygnowal wiec teraz usiluje sie obrzydzic Unie ludnosci, zeby odrzucila to w referendum. Skoro tak - w mysl idei "nie pchaj sie tam gdzie Ciebie nie chca" - nie powinnismy wstepowac do Unii. |
Sid twierdzi ze nie wszyscy przepadaja za piractwem,,,,,a moim
zdaniem NIKT ale nie kazdego stac NA KUPNO orginalnego oprogramownia, czyli co jak nas nie stac to zeby nie lamac prawa bedziemy wlasnie taka zacofana BIALORUSA...........nno no zawsze mozemy zastac tako europejka BIALORUSIA.............. .....AA jeszcze jedno dawno temu bylo tak ze Joponczycy wymyslali przerorznie elektroniczne nowinki(mam na mysli ogol elektroniki nie koniecznie wspolczesnej), i nie pantentowali swoich odkryc a sprytni amerykanie KRADLI to nazywali inaczej i mowili ze odkryli, i kim oni sa dzisaj.... .......dobrze na tym wyszli???????????................ PS>NNNNIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE |
OOOOcywiscie ja nie popieram politykow----*****i z naszego glupiego
rzadu, u nas prawie wszystjko jest po**jane, Akcyza(sid), CLOOO, i inne walniete rzeczy(komsja sledcza:buu: :D :buu: (( ).... .......duzo by o ty pisac......... ....ja niestety nie zaglosuje za NIE wejsciem do uni bo lat troche brakuje(tylko6), choc wsumie to moze i dobrze ze glosowac maga tylko osoby po 18 bo nie dziwil bym sie jak by dzieci(np.moi kumple) glosowali ZA wejsciem do uni.... .....Jak sie im robi konkursy, programy w TV i inne udogodnienia tto... ......ciekawi mnie jeszce jedna rzecz jak to bedzie nasza Naukowa mlodziesz ma naprawde duzo wiadomosci o UNI(np.ci ktorzy startuja w konkursach o uni)a reszta z uni nie wie o nas NIC albo PRAWIE NIC...... .............NO COMMENT...................... |
Cytat:
|
Cytat:
kryptoeurosceptykow, udajacych euroentuzjastow? |
Cytat:
unia chcialaby sie wycofac z tych przekletych doplat, ale nie za bardzo moze. polowa budzetu UE idzie w bloto. Cytat:
a patenty wlasnie po to sa, aby wyelininowac "podkradanie" pomyslow. pretensje moze miec do siebie ten, ktory nie opatentowal tego co wymyslil. |
Cytat:
a nie, nic nie robic od poczatku nowego/innego systemu. Cytat:
pzdrwm Nikia_Bennet |
tak. tylko co maja doplaty do wyzywienia. sprawa oczywista jest, ze nie jest mozliwa calkowita liberalizacja rolnictwa, ale tak wysokie doplaty to po prostu "przegiecie". ryba psuje sie od glowy.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:10. |