![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Precz z hooliganami!!
Włąsnie wróciłem z grila i jeszcze mi się nogi trzęsą. Siedzimy sobie ze znajomymi, 3 chłopaków, 3 dziewczyny i nagle na ogródek wpada trzech zamaskowanych kretynów. Jeden na wejściu dostał strzał od kolegi po czym sie wycofali ale po minucie wrócili juz z kosami. Gdyby nie bliskość altany i znajdują cych się w neij czterech siekier nie wiem co by się stało. Hooligani się wycofali. Od razu zgłosilismy to na policji na co usłyszałem że jest ich dwóch na rejonie i nie maja czasu ich szukać.
Paranoja!! Całe szczęście nic się nikomu nie stało, bo gdybym przy*******ił mu siekierą to jeszcze mnie by zamknęli ![]() Ostatnio zmieniany przez Air : 03.05.2005 o godz. 00:30 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
No to ciekawy byl ten gril. Wiadomo chociaz o co tym gnojom chodzilo? Chieli was obrabowac czy co?
Czy naprawde jest juz az tak zle w kraju? Kiedys sobie mysle o powrocie ale takie historie to mnie lekko dobijaja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
|
Cytat:
takich squrwieli do gazu za duzo teraz tego scierwa po polsce chodzi,chyba zaloze jakies stowazyszenie do tepienia tego typu przejawow agresji. ps.teraz to jestescie baty przed laskami ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
@Yarozelsky, nie takie luje bo nie wiedziałem co mam zrobić, laska głowy nie straciła i zasypała ich masą pytań dlaczego my itp. W pewnym momencie obrucili się na pięcie i poszli.
@shuma02 tutaj jest coraz gorzej!! Jeżeli juz policja mówi że jest ich dwóch na rejonie a rejon ma 25 km2 to jakieś nieporozumienie jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
jedno trzeba stwierdzic chamstwa i tego typu przejawow agresji jest u nas coraz wiecej i do tego dochodzi ta nieżądna wladza
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 03.05.2005 o godz. 00:50 |
![]() |
![]() |
#6 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Mnie rowniez ostatnio 2 napadlo ale powiedzialem sobie 'NIE - moj T630 i PDA - w zyciu!' i odwinolem sie jednemu - wybilem sobie 2 palce a im wybilem napady z glowy bo zwineli sie od razu. Ten ktoremu sie odwinolem ciagnol za soba obfita struge krwi z nosa. To zadziwiajace jakie efekty daje adrenalina....
![]() |
#7 |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
a ja myslalem ze jakies avanti na meczu czy coś ;]
![]() |
#8 | |
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Z Twojej strony pozostaje dokładne spisanie danych policjanta, który Ci to powiedział, zapisanie godziny zgłoszenia i tak dalej i ... być może nawet oddanie sprawy do sądu. Ciebie jako obywatela nie obchodzi, ilu policjantów jest na rejon i jakie inne wymówki usłyszysz. Ty płacisz podatki za to, żeby móc się w tym kraju czuć bezpiecznie i masz prawo tego wymagać. Ze strony policjanta pozostaje konieczość zgłoszenia sytuacji do odpowiednich miejsc. Jeżeli pójdzie to w odpowiednią stronę, to może w końcu dotrze do osoby, która będzie mogła - i chciała - coś z tym zrobić. Natomiast co do samej sytuacji to pozostaje trening sztuk walki. Generalnie jestem za unikaniem takich sytuacji i generalnie przemocy. Jednak pozostaje chyba pogodzić się z tym, że one jednak po prostu się zdarzają, niezależnie od nas, i wtedy po prostu dobrze jest być w stanie bezpiecznie przez nie przejść.
![]() |
![]() |
#10 |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Szczerze mowiac to byles przygotowany na atak, 4 siekiery w altanie to chyba nie normalne, ale jak to sie mowi od przybytku glowa nie boli i jak sie okazalo przydaly sie.
Polska to taki dziwny kraj ze jak policja lapie zlodzieja za reke to prokurator go zwalnia po 3 dniach aresztu, wcale sie nie dziwie chlopaka z policji po co sie maja narazac marne prace, jak kogos zlapia to ktos inny go uwolni, zamiast premi opier*** ze nie maja co robic tylko za jakimis huliganami sie wloczyc, smutne ale prawdzie. Zamiast premii opirnicz, jak sie zabardzo wykauja to nagana bo za duzo paliwa wyjezdzili podstarzalymi poldkami ktore maja limit 12.5 l/ 100 km jednym slowem zyc nie umierac. Dobrze ze jestescie cali i nic sie niekomu nie stalo, a w Polsce to jest tak ze zlodziej ma sie lepiej niz uczciwy obywatel. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.11.2004
![]() |
@andrzejj9 w Polsce jest tak porojone prawo, że za uczenie się jakieś sztuki walki możesz iść do więzienia. Mój kolega jest instruktorem krav magi i mówił mi ostatnio, że jeśli ktos go zaatakuje na ulicy to on musi mu powiedzieć "Jestem instruktorem krav magi i mam większe szanse od Ciebie. Odejdż stąd". Dla mnie jest to paranoja, bo jak ktos go zaatakuje to napweno zdąży to mu powiedzieć, a jeśli tego nie zrobi to tamten może go pozwać do sądu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
ja bym im tego plazem nie puscil a z ta sztuka walki to jest calkiem niezly pomysl, zeby miec przygotowana zawsze taka regulke i ze spokojem i pewnoscia w gloscie powiedziec: "Jestem instruktorem kiokushin, mam obowiazek poinformowac o tym napastnika, zanim dojdzie do konfrontacji. Mozesz sie jeszcze wycofac." mysle, ze byloby dosyc skuteczne
![]() |
![]() |
#13 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() krav maga to wogole hardcore zeby to cwiczyc wymagane jest swiadectwo niekaralnosci ale jest to ciekawa sztuka samoobrony ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to wszędzie tak jest, mnie też raz chciano skroić i to pod tesco, skończyło się to paroma siniakami, kolesia zabrało pogotowie bo mu niechcący rzepke w kolanie przesunąłem, reszta dała noge - a ten koleś tak sie wystraszył, że potem nic mówić nie chciał hehe
generalnie najlepiej mieć broń gazową... szybko, bez krwi... @Air ewentualnie mogłeś jednemu wysypać na głowe zawartość grilla 8 )
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 03.05.2005 o godz. 13:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Ja moge sie pocieszac jedynie tym, ze mieszkam w niezaduzej miejscowosci i narazie z takimi wybrykami nie mam do czynienia.
Co tu wiecej pisac, ciesze sie, ze nic nikomu sie nie stalo. A z tym haselkiem o sztuce walki to dobre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|