![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Ja moge sie pocieszac jedynie tym, ze mieszkam w niezaduzej miejscowosci i narazie z takimi wybrykami nie mam do czynienia.
Co tu wiecej pisac, ciesze sie, ze nic nikomu sie nie stalo. A z tym haselkiem o sztuce walki to dobre ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Ja mam koszulke klubowa RACZADAM Fight Team z dopiskiem Klub Muay-Thai od tej pory w niczym innym nie wychodze z domu...
PS Zostań HARCERZEm! Możesz nosic przy sobie noz z ostrzem do 20cm chyba |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
ja mieszkam w terytorialnie wiekszej miescince od Katowic ale jak ktos sie zapyta kogoś skad jestes jak odpowiedz padnie z ER to juz zadnego typka nie ma. Ale to co sie w Polsce wyprawia to masakra :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
ja prawie zawsze nosze na sobie noz, ma ostrze 10 centymetrowym czyli maksymalne legalne ktore mozesz miec w kieszeni. ale nie wiem czy chcialbym go kiedykolwiek uzyc. narazie tylko go nosze, tak juz od dwoch lat. pare razy juz sie mnie policja czepiala, ale pokazuje, oni sprawdzaja, dziekuja, i nic.
ale nie wiem czy mialbym na tyle samowoli by go uzyc. jak ktos juz wspomnial, adrenalina robi swoje. moze bym go uzyl, niby po to go nosze, ale napewno podnosi to juz wszystko do wyzszego poziomu i nie wiem jaki efekt by to przynioslo... od poltora roku jezdze do pracy metrem, nigdy mi sie to nie stalo ale slyszalem o akcjach gdzie wpada dwoch do wagonu na jednej stacji, nozem terroryzuja i obrabiaja wszystkich, na nastepnej stacji wysiad i ich nie ma. wszedzie jest juz zle. Ostatnio zmieniany przez shuma02 : 03.05.2005 o godz. 15:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.11.2004
![]() |
@Patrix teraz na broń gazową musisz mieć pozwolenie, które nie jest tak łatwo załatwić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Chyba lepiej napastnika gazem potraktować nie ??
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Chyba jedynym rozwiazaniem jest zainwestowanie w siebie i nauka jakiejs techniki obrony. Nie ma sposobu trzeba dawac sobie rade samemu.
PS. a moze oni chcieli sie dolaczyc ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Cytat:
![]() Jesli chodzie o mnie to tylko raz mnie napadli, ale od tamtego czasu urosłem (tanie wino, szybki sex i papierosy ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#10 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() Teraz już ok, ale wczoraj nie było nam do śmiechu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pamiętam wiele lat temu, jak byłem jeszcze małym brzdącem i z kolegami poszliśmy do parku. Tylko sobie przychodziliśmy, ale przyczepili się do nas jacyś goście. Ja w ogóle nie miałem pojęcia, co się dzieje, bo pierwszy raz właściwie spotkałem się z taką bezsensowną przemocą, ale nagle jeden z nich chwycił jednego z "naszych" i walnął z kolanka w twarz, drugi wyciągnął nóż i dziabnął w rękę innego.. Potem zwialiśmy, a że na szczęście dobrze znaliśmy teren, to szybko ich zgubiliśmy. I dobrze, bo ich było ze dwa razy więcej plus byli ze dwa razy starsi od nas (my mogliśmy mieć może po 12 - 16 lat, oni na pewno powyżej 20... Pamiętam, że ta "przygoda" na długo została mi w pamięci..
![]() |
![]() |
#12 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
U nas na osiedlu polixja zwineła gościa co chodził z siekierą w plecaku...:/
Faaajnie..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
mój znajomy wykonał sobie w warsztacie tokarskim kij który elegancko miesci sie w rekawie!!! często wraca z pracy późnym wieczorem (a czasami nocą) i powiedział że jak Kto kolwiek go zaczepi (nawet jeśli spyta sie o godzine) to wali w łeb i ucieka... mieszkamy w Chorzowie i niektóre rejony lepiej omijac z daleka (nawet w dzien)
moze ogladal ktos z Was "13 dzielnica" (" Banlieue 13") u nas powinno byc tak samo... hehehe
![]() |
#14 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Cytat:
trafiłes w setno, jestem z II Chorzowa ... niektórzy to niesamowite odchyły raz wracałem z Parku Kultury i widziałem zzzz ddddaleka jakieś małe zamieszanie między blokami...a że nie mam już sokolego wzroku to podszdłem troche bliżej i widziałęm jak ok 7 osób ( z jakimiś psami) okłda jakiegoś kolesia ![]() widok tego obrazka mam do dzis przed oczami i staram sie jak najmniej chodzic wieczorami i jakimis zakamarkami na to jest jedyna kara "oko, za oko" - jesli złapie sie przestepce np. na kradzieży innej osoby to natychmaistowo (w ciągu paru dni) powinno sie orzec jego wine i np. odciąć mu palec ( a nawet dwa) - wiem że to brutlane ,ale była by to jedyna skuteczna kara a jednocześnie przestroga dla innych złodziejaszków i huliganów,a procesy powinny odbywać sie publicznie aby każdy wiedział co może go spodkać jeśli wejdzie w konflikt z prawem
![]() |
![]() |
|
|