![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2007
![]() |
Jak zmienic swoje IP? Badz anonimowy w sieci
Chcesz surfowac w szkole/pracy po internecie ale masz do tego ograniczony dostep? Nie mozesz wejsc na strone typu grono.net, allegro.pl lub chcesz poprostu ukryc odwiedzane witryny przed nauczycielem/pracodawca?
Jezeli tak to skorzystaj z anonimowej bramki proxy! Ta bramka zmienia Twoje IP i ukrywa Twoja tożsamość w sieci. Żeby skorzystać z bramki proxy należy wejść na: http://eproxy.pl wpisać adres który chcemy odwiedzić np. onet.pl i kliknąć 'surf'. Od tego momentu jesteś anonimowy w sieci! Dobra sprawa, mnie sie przydaje w pracy ![]() A tak przy okazji to nie zapisuje odwiedzane strony w historii przegladarki ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cool
![]()
![]() |
#3 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
To jest ironia?;-)
Jest wiele stron w necie dzialajacych na podobnej zasadzie. Ale dzieki za linka, przyda sie kiedys pewnie ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
troszkę
![]() poza tym w necie nie ma 100% anonimowości, można być tylko bardziej lub mniej anonimowym
![]() |
#5 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czysta teoria
![]() Jak narozrabiacie, naprawde powaznie, to znajda wasze IP, bez zadnego problemu. I warto pamietac, ze jak ktos chce, to moze sie zabezpieczyc przed takimi wejsciami z proxy w tle ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spamerzyna
Data rejestracji: 24.09.2006
![]() |
Niez***322;a reklama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
TOR. moze uprzkrzyc zycie komus, kto bedzie chcial odnalezc Cie w sieci. autorzy projektu odcinaja sie jednak od wykorzystywania go do niecnych celow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Niezła strona http://eproxy.pl, przydaje się szczególnie na stronach z torrentami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Przecie***380; dost***281;pna jest specjalnie zmodyfikowana wersja Firefoxa o nazwie Torpark. Instalujemy i u***380;ywamy - tor dzia***322;a w tle i nawet nie musimy o tym my***347;le***263;
![]()
![]() |
#12 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Co wiecej mozna ja miec na kluczu USB i nie pozostawiac sladow na zadnym uzywanym kompie. Niestety przeglądarka jest bardzo powolna. I druga rzecz ktora zaobserwowalem - nie wszystkie strony/serwery wpuszczaja te przegladarke.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uruchomienie pliku EXE z klucza USB
ale tylo z USB .? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Ja z kompa uruchamialem z dysku normalnie ;-)
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pytam bo nie moge go odpalic .... z kompa .... z dysku a to mnie naj... cytat: ...do wpinania si***281; w sieci WiFi i unikania podejrzenia o korzystanie z niej..... edit Torpark 1.5.0.7 odpalilem ale Torpark 1.5.0.7a nie Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 25.01.2007 o godz. 14:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|