![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#406 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm.. to każda golarka Philipsa ma coś podobnego. W sumie co za różnica, czy zapali się dodatkowa dioda, czy zacznie migać ta od zasilania. Już w moim starym modelu tak jest.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#407 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.01.2011
![]() |
no i dotarła golarka philips 8250/17
ja nigdy nie uzywalem zadnej ele.golarki i wczoraj sie ogolilem a dzisiaj z rana przyszla ale niewytrzymalem i chcialem zobaczyc czy bedzie brala te male odrosciki jednodniowe i powiem szczerze ze naprawde neizle to dziala ![]() ![]() trymerek ostry przycinalem sobie pkesy ![]() ogolnie bardzo dobra firma od tego sprzedawcy z allegro o wszystkim informuja co jest z paczka gdzie kiedy co i jak golarke juz mialem w rekach w sklepie ale w domu na spokojnie poogladalem i jednak sie ciesze ze ta a nie inna jest leciutka fajnie wyprofilowana , ladnie lezy w dloni i pewnie bo ma gumki takie na boku jest mega cichutka glowica fajnie pracuje w roznych plaszczyznach i te 3 pierscienie niemoglem tego w sklepie obczaic bo myslalem ze tylko jest wiecej dziurek a nozyk tnacy jest taki sam jak w tych z jednym pierscieniem ale w domu dobrze sie przyjzalem i w kazdym pierscieniu smiga nozyk to jednak na bank sporo przyspiesza golenie i efektywniejsze jest pozatym z wyposazenia mogliby dac twardy jakis pokrowiec na wyjazdy a nie mieciutki jednak trzeba by w cos zapakowac coby sie nie uszkodzila wiecej napisze jak pouzywam troche jak cos to piszczcie to postaram sie wam pomoc z pytaniami co i jak jakby kogos cos interesowalo a niemogl zobaczyc na foto to moge cos pstryknac ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.01.2011
![]() |
to tak na poczatku wyskoczylo mi troche krostek ale uzywalem tego poraz pierwszy i w dodatku chyba za mocno dociskalem
teraz juz jest ok ![]() ![]() jestem bardzo zadowolony polecam pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.02.2011
![]() |
Cześć. Jestem kolejnym świeżakiem w temacie golarek. Mam do Was kilka pytań. Lubię mieć zarost 2-3mm. Domyślam się, że trymer z takiego philipsa 8250 nie ma możliwości regulacji? Z tych co znalazłem w necie regulację mają: "Braun Series 3 330" oraz "Braun CruZer3 2878"
Ciężko znaleźć coś więcej - nie szukam dobrze? Jeśli dobrze się orientuję, są to golarki foliowe, które cieszą się mniejszą popularnością. Mi się widzi 8250, ale wydaje mi się, że takie golenie z zamiarem osiągnięcia konkretnej długości może być w efektach niezbyt precyzyjne i bardzo żmudne. Jak to wygląda w praktyce? Tych wymienionych braunów boję się raz z powodu, że są foliowe a dwa - cena sugeruje gorszą jakość. Z góry dzięki za info! |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Braun 3 330 ktorego posiadam owszem ma trymer ale bez regulacji dlugosci. Wysuwa sie do konca i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.02.2003
![]() |
Czym się różni Braun 790 CC-3 od CC-4?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
![]() |
![]()
Witam
Szukałem już na google ale większość tematów z 2005-2009 więc troche dawno. Tak więc jaką golarkę polecacie? Mam twardy zarost, na dodatek wrażliwą skórę, po goleniu jest nawet ok, ale wystarczy ze przejade ręką po szyji i już czerwone kropki.. chyba że macie jakąś ciekawą alternatywę w postaci pianek, żeli, kremów na takie podrażnienia. Jeżeli jest ktoś kto mógłby coś na ten temat powiedzieć, będę wdzięczny. Pozdrawiam ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu masz trochę wypocin
![]()
![]() |
#414 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Panowie powoli trzeba zaczac myslec nad zmiana maszynki... Podobno niedoceniane a very good sa PANASONIki ? Ktos uzywa ? Moze cos powiedziec ? Na necie prawie same pozytywne opinie. Myslalem nad Panasonic ES-RF31-S503. Cztery ostrsza, bateria Li-jon.... Cena okolice 300zl. Tylko jednego nie jestem pewny... czasami widac oferty z koncowka S503 lub S508... Nie wiem czy to oznacza ktores sa nowsze serie czy starsze czy modele na dany region tym oznaczaja....
http://www.youtube.com/watch?v=D7RvgRLi-KE Ostatnio zmieniany przez frog : 15.08.2011 o godz. 15:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Banned
Data rejestracji: 17.08.2011
![]() |
Ja też używam, ale nie golę brody
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
No i coś się dzieje z moim Philipsem HQ8260
![]() ![]() Dobrze, że jeszcze na gwarancji... @andrzej, masz ten sam model?? czy brałeś coś innego??
![]() |
![]() |
#417 |
the one
CDRinfo VIP
Nie, ostatecznie jeszcze wtedy nie kupowałem. Na razie wystarcza mi stara.
![]() |
#418 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A już myślałem, że od tego zastanawiania się masz brodę do ziemi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
the one
CDRinfo VIP
Ostatnio się zastanawiam krócej, bo większość poważnych decyzji zakupowych podejmuję... źle.. A skoro i tak potem żałuję, to po co długo myśleć
![]()
![]() |
#420 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobra, teraz ja dojrzałem, wnerwia mnie zarost, mama co prawda wszystkie dokumenty z zarostem, ale to nieważne. Chcę się golić po wielu, bardzo wielu latach, zacząć od elektryczne, czy na mokro? Czekam do rana jak sklepy otworzą, nie śpieszy mi się z bardzo, bo zarost nie zrobił mi krzywdy przez ostatnie 22 lata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
golarka twardy zarost |
|
|