![]() |
Tak ma być - dla zmylenia przeciwnika. :>
|
Tylko jakos slabo bo shave bab a w adresie tab - ktos sie nie popisal;) Trzeba bylo wpisac pajacyk.pl i po sprawie - bylo by bardziej profesjonalnie:)
|
już link podmieniony xD
|
Mi to zalatuje jak kryptoreklama .
|
maszynka
Witam! Ja to się muszę golić codziennie bo inaczej wyglądam jak dziad :P Z maszynek to poleciłbym Shave Bab. Dobra, nowa firma na rynku, która robi solidne, ładne maszynki z dobrym, wymiennym ostrzem. Zamawiałem przez stronę shave-tab.pl. Ale chyba w innych sklepach też można ich produkty dostać. Czołem!
|
kurcze, zrobiła mi się dziura w folii i kiedy zobaczyłem cenę, to stwierdzam, że lepiej kupić nową maszynkę do golenia...
|
O! To golarka dla pedziów! :rotfl: :P
|
|
A gdzie taka promocja była?
|
Kurcze, stwierdziłem, że koniec i kupuję nową golarkę i pewnie będie to Philips 920. Sprawdzilem i okazało się, że przed chwilą była promocja i za zakup można było dostać odtwarzacz mp3/4 (cena około 150 zł).
Swoją drogą - pojawiło siię w międzyczasie coś nowego godnego uwagi? Tak do ok. 400 zł, które i tak planuję na to wydać. |
a co myślicie o tej golarce Philips SensoTouch 3D RQ1250/16 (w euro jest za 749zł plus odtwarzacz mp4 gratis ;) )
warto wydawać tyle kasy ? Mam teraz brauna starego, z 7 lat już ma i trochę nie domaga, chciałem spróbować teraz czegoś z głowicą. |
Cytat:
|
Bywało że 2x w roku, bywało że ani razu, więc niestety reguły nie ma.
Sam pilnuję - wprawdzie mam jeszcze jedną, ale nie zawadzi mieć w zanadrzu. :mruga: |
Cytat:
Tak jeszcze na wszelki wypadek zapytam, czy jest coś obecnie sensownego poza PT920? 1150 jednak się u mnie nie sprawdziła i czas na zmianę. PT920 wydaje mi się najsensowniejszym wyborem i jak tak szybko przejrzałem, to nie widzę nic nowego godnego uwagi, ale... Z ciekawości sprawdziłem, czy na podawanej czasami stronie nie ma żadnej promocji, ale niestety nie: http://www.argos.ie/static/Product/p...%3EPHILIPS.htm Ma ktoś pojęcie, co ile one się pojawiały i np. czy z okazji zbliżających się świąt jest na coś szansa? Aż tak mi nie zależy, żeby długo czekać, ale mogąć wydać 150 zł zamiast 400 to czemu nie skorzystać.. |
Kupiłem Wilkinsony 3 ostrzowe, 4 sztuki za mniej niż 8 złotych, ostre są tak, że wszystko inne niech się schowa. :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:47. |