![]() |
Tańszą. :taktak:
Obie to klasa sama w sobie. :spoko: |
Witam , też mam golarkę Philips,a HQ
8170/16 , mam już ją 7 lat , głowice nie były wymieniane ani razu , więc już nie goli tak dobrze jak nowa , ale patrząc na ceny głowic to jednak taniej wyjdzie kupić nową golarką , na oku mam Philips-pt925 lub Philips-power-touch-pt920-18 którą wybrać ?? |
Używam jakiegoś sieciowego szajsu za 29 złotych i też działa (strzygę się nim), to ten Philips powinien być super.
|
Moi drodzy, a czy ktoś ma i korzysta z typowego trymera służącego tylko do podcinania brody? :)
http://www.greenbach.pl/trymer-philips-qt-4015.html znalazłem coś takiego, jest tanie i Philipsa, nie chodzi tu o dokładność i gładkość jak w golarkach... Ciekaw jestem Waszego zdania? |
Cytat:
|
W życiu nie słyszałem o takiej golarce.
|
Loki wracamy do tematu jest nowa vita w xtravision za 109euro w promocji przeceniona ze 199 ;)
|
Nie widzialem tam vity za ~100.
|
Na bargain alerts było zaglądać codziennie.
Super graty za psie pieniądze się trafia. :spoko: |
Sam sie dowiedzialem po fakcie bo to mojej malzonki przychodzi newsletter i sprawdza sporadycznie , sam tez nie kupilem a info juz leciwe ;)
|
fajnie ze dopiero teraz piszesz ;P
|
Jakis czas temu argos mial ps vite w promocji cos im sie musialo pomylic bo byla po mniej niz 100euro i bylo to kilka dni tylko :D
|
U harveya zniżka była z 200 na 90 kilka. W tym samym czasie w argosie to samo obniżyli do 32. ;p
http://www.boards.ie/vbulletin/showt...p?t=2056807795 |
Odnosnie golarki to mam Philips HQ8894 juz z 10 lat i niewyobrazam sobie innej niz elektryczna , harvey norman ja czekam na nich i promocje :D
|
Nie ma:)
Pozyczylem moja Danielowi i w pierwszej chwili spytal mnie czemu tak slabo goli - no to mu powiedzialem czy zwykla tez goli sie tylko z gory do dolu;) Ogolnie stwierdzil ze nie chce elektrycznej. Co do obnizek to moze po swietach zrobia "wielka" promocje jak juz oblowia sie przed swietami. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:15. |