![]() |
Troche to malo powiedziane. Bylo 32-6x-80 no i 2xx.
U was okolo 400zl:) |
Aż zajrzałem, żeby może faktycznie 1150 na nią wymienić. I cena.. prawie 200 euro... Trochę przegięli
|
W Irlandii trzeba myć pod prysznicem, bo ma pompkę. :>
|
Ogolilem sie i nie zamieniam na nic innego. Zarost kilkudniowy, wyjeta z pudelka, troche szarpala;) Ale efekt golenia o wiele lepszy niz przy uzyciu 1150 - goli dokladniej i nie ma problemu z goleniem przy uszach, jak zostaje kilka wloskow.
Jak za te - spekulacyjne - pieniadze to strzal w 10 - 3 lata ubezpieczenia w razie jakbym ja rzucil i chcial wymienic na nowa, ale ze wzgledu ze tania to nie rzucam:) Dziala tez na kablu(podobno;), mycie przy slabym cisnieniu ciut uciazliwe:) |
Phillips i Braun. Obu użwałem. Teraz mam Philipsa. Jak wszędzie najdroższe wkłady.
|
Nie:) Wysle maszynki do PL i tam sprzedam:)
|
To rozumiem że chatę też zmieniłeś i masz więcej miejsca? :D
|
Cytat:
46 euro z kw i 3 lata gwarancji w argosie:) Oby golila lepiej niz nowy stary Philips:) |
Te jednorazówki BIC są naprawdę dobre! Zdecydowanie lepsze od Gillette, no i tańsze. :)
|
Hmmm... jak dla mnie tamten model philipsa, o którym pisałem jest idealny, jeśli chodzi o dokładność i gadżety typu wskaźnik zapełnienia.
|
Remington drogi, ale dobrze tnie ;)
|
Nic nie trzeba robic. Mozesz sie wypachnic po goleniu;)
|
Panowie, aż wstyd się zapytać, ale ja elektrycznej golarki dawno nie używałem.
Trzeba do golenia taką elektryczną gębę moczyć, piankować itd czy nie trzeba? Taką bym sobie wziął http://pl.remington-europe.com/men/s...ds_implied=yes bo w sklepie się pudełko jednej sztuce rozpirzgło i sprzedać nie można. |
mój wytrzymuje 80 minut i ma 3 lata, pasuje ci?
|
Ludzieeee, ktoś ktokolwiek?? Warto brak akumulatorowa czy sieciowo-akumulatorowa... jak to jest z tymi akumulatorami.... szybka tracą żywotność/psują się/krócej trzymaja... czy przy 24m gwarancji wymienia mi ten akumulator jak padnie przed upływaem gwarancji, czy na samym akumulatorze słabiej tnie niż na zasilaniu??
Sorry za dwa posty ale nie moge juz edytowac, jak coś to może moderator połączy. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:38. |