![]() |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Nasmarowałem gębę kremem Nivea Soft, afekt oprócz nawilżenia jest taki, że wszystkie włosy stanęły dęba, proste golenie będzie jak do rana wytrzyma.
|
Jak golarka pójdzie do szafy, to tylko pamiętać, żeby raz na pół roku naładować, bo jak poleży do całkowitego rozładowania akumulatora, to będzie się nadawać tylko do ciśnięcia w jakąś kurev. :D
|
Schowaj dobrze i powiedz że zgubiłeś. :D
A brauna wyrzuć. :P |
Ale ona z pl jest w tym problem:)
Mysle i mysle i nie chce zeby moja powiedziala ze magazyn robie w domu - zreszta Daniel tez to powiedzial po co mi kolejna:) Musze pchnac tego brauna bez nozy, moze sie uda. |
Jeszcze nic straconego. 1150 do szafy (niech będzie, że na czarną godzinę) i w te pędy do argosa. 78 to nic za taką maszynę. :D
Edit: albo podłącz jej 220 i odnieś bo zepsuta. Przecież wezmą. :szczerb: |
O taka odpowiedz chodzilo mi, szkoda ze kupiem 1150:(
|
Nie miałem 1150 ani 1160. Miałem inną, z takimi samymi nożami jak te w 1150/60. 920 goli nieporównanie lepiej i szybciej. :tak!:
|
A jak porownanie do 1150(60) bo taka zakupilem 3 tygodnie temu i nie wiem czy pchac sie w nowa czy zuzyc ta:)
|
Ilość załączników: 1
Właśnie w argosie ta promocja była. Kto się strasznie uparł, temu się za te 37 juro udało. Komu się nie udało, za 78 złapie bez trudu.
Załącznik 60882 |
Mozesz porownac do 1150 lub 1160 bo ta jest chyba dostepna u nas? Ja z 1150 nie ejstem zadowolony, jest lepsza niz Braun 340 ale szalu nie robi.
W argosie zawsze tak ejst ze jak super promocja to juz nie ma:) |
Którakolwiek.
AFAIK różnią się tylko ekstrasami. Niedawno była u mnie promocja na 920/19 - kosztowała 37 euro (przecena z 200), ale praktycznie nie do zdobycia. Teraz przecena się zmieniła na 78 euro. Mam już dwie. :D Goli rewelacyjnie. :spoko: |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:38. |