![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Tak, robię to specjalnie żeby doprowadzić takich jak ty do załamania nerwowego wiesz
![]() ![]() Myknąłem się na jednym wyrazie, i tu wielka afera, bardzo bym Cię prosił na więcej razy zachowaj dla siebie takie błędy i zwracaj uwagę przy dużym stopniu byków lub jakimś banalnym. Ja ten post pisałem szybko- jak by co. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Cytat:
![]() poza tym zrobienie trzech bykow w ciagu szesciu znakow podpada na naprawde wielkie osiagniecie ![]() nie czepiam sie - raczej ubawilo mnie to, poztytywnie poprawilo mi nastroj, poniwaz myslalem ze napisales tak celowo (patrz zdazenie opisane powyzej) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
ahh, co za ludzie a i tlumaczenie sie "szybkim pisaniem" moim zdaniem nie jest wystarczajace! ![]() jeszcze gdzies widzialem zle napisany wyraz "dopoki" przez nimala, ale chyba nie w tym temacie - ale zapamietalem ![]() pozdro ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
To sorry, ale jak ty nazwałbyś to, co zrobiłeś? Słuchaj - zrobiłeś błąd i to naprawdę poważny, ze świecą szukać by dziecka dopiero uczącego się pisać, które dałoby radę w ten sposób napisać taki wyraz, więc nie wkurzaj się, że ktoś zwrócił ci uwagę. Zrobił słusznie, bo jeśli pozostawimy już takie błędy bez komentarza, to naprawdę poziom językowy internetu zejdzie całkowicie na psy. A tłumaczenie, że pisałeś na szybko, jest żadnym tłumaczeniem. Albo pisz porządnie, albo nie pisz wcale. @ pykson Rozumiem twoje argumenty, ale niestety są to żadne argumenty.. Bo prowadząc tak, jak prowadzisz - i sam z pewnością zdajesz sobie z tego sprawę - narażasz na niebezpieczeństwo nie tylko siebie, ale także innych. A z mojego punktu widzenia - nie masz na to prawa, bez względu na na to, czego wymaga twoja praca czy twój szef..
![]() |
![]() |
#6 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
nie mam prawa do tego ale nie odbierajac telefonow w czasie jazdy staje sie niewiarygodnym i srednioprzydatnym pracownikiem - moge szukac innej pracy, wiec sadze ze to argumenty jednak jakies sa BT jestem w stanie rozwazyc i mysle, ze jest mnie na niego stac choc jak pisalem - moze mi sie wydaje, ale jednak rak/nog mi nie brakuje a podzielnosci uwagi w sytuacjach typu rozmowa + skrzyzowanie/szybkie_kilkupasowe_rondo/ciasna_przepychanka itp. nie wykluczam, ze moze sam fakt trzymania sluchawki i wsluchiwania sie w przerywany czesto slaby sygnal powoduje koniecznosc wiekszego skupienia sie na rozmowie niz na drodze.
![]() |
![]() |
#7 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
a tu nagrodą za genialną ucieczkę jest... życie
![]() dawno nie widzieliście takiego thrillera ![]() https://www.youtube.com/watch?v=Rv9hn4IGofM
![]() |
|
|