![]() |
W polsce powini miec te elektryczne cuda co to strzelaja na pradem na odleglosc jak zachodzi potrzeba obezwladnienia nieuzbrojonego w bron palna czlowieka i tyle , ale polska to kolchoz i tak syf tam bedzie do konca swiata , nasi dziadkowie i pradzadkowie sie w grobach przewracaja bo nie o to walczyli ;)
|
TLDR: chłopak na widok patrolu policji zaczął uciekać, policjant pobiegł za nim, strzelił do niego i chłopak zginął. Sprawę bada prokuratura.
Tutaj więcej: https://polskatimes.pl/w-sprawie-zas...r/c15-14605423 |
??? cos nowego w pl sie dzieje ?
|
Owszem. Zasadzi ci kulkę i jeszcze wszyscy będą go kryć.
|
W świetle ostatnich wydarzeń można stwierdzić że ucieczka przed policją może być śmiertelnie niebezpieczna :ysz:
|
Cytat:
|
Grzeniu, nie wiem co Ty destylujesz, ale daj przepis!
|
Próbowanie podczas próbowania zazwyczaj kończy się niepowodzeniem. Fachowcy próby robią przed próbowaniem, a i to często źle się kończy jak mają niewypróbowany plan, a bez planu to już w ogóle próbowanie jest bez sensu. Tak to można se próbować, co tam kapie z destylatora i obmyślać plan. A jak już ten plan się urodzi w rozjaśnionej głowie, to można przejść do prób... :taktak:
|
Podobno węże są bardzo smaczne, więc byłaby tam wyżera! Grill jak marzenie! ||
Ale jak one wszystkie chciały się najeść jednym jaszczurem, jak tylko łykać potrafią? :hmm: |
Jak uciekniesz to żadna, jak nie wiesz czy uciekniesz to nie uciekaj :>
|
:spoko:
|
a tu nagrodą za genialną ucieczkę jest... życie :spoko:
dawno nie widzieliście takiego thrillera :wow: https://www.youtube.com/watch?v=Rv9hn4IGofM |
Cytat:
nie mam prawa do tego ale nie odbierajac telefonow w czasie jazdy staje sie niewiarygodnym i srednioprzydatnym pracownikiem - moge szukac innej pracy, wiec sadze ze to argumenty jednak jakies sa BT jestem w stanie rozwazyc i mysle, ze jest mnie na niego stac choc jak pisalem - moze mi sie wydaje, ale jednak rak/nog mi nie brakuje a podzielnosci uwagi w sytuacjach typu rozmowa + skrzyzowanie/szybkie_kilkupasowe_rondo/ciasna_przepychanka itp. nie wykluczam, ze moze sam fakt trzymania sluchawki i wsluchiwania sie w przerywany czesto slaby sygnal powoduje koniecznosc wiekszego skupienia sie na rozmowie niz na drodze. |
Cytat:
To sorry, ale jak ty nazwałbyś to, co zrobiłeś? Słuchaj - zrobiłeś błąd i to naprawdę poważny, ze świecą szukać by dziecka dopiero uczącego się pisać, które dałoby radę w ten sposób napisać taki wyraz, więc nie wkurzaj się, że ktoś zwrócił ci uwagę. Zrobił słusznie, bo jeśli pozostawimy już takie błędy bez komentarza, to naprawdę poziom językowy internetu zejdzie całkowicie na psy. A tłumaczenie, że pisałeś na szybko, jest żadnym tłumaczeniem. Albo pisz porządnie, albo nie pisz wcale. @ pykson Rozumiem twoje argumenty, ale niestety są to żadne argumenty.. Bo prowadząc tak, jak prowadzisz - i sam z pewnością zdajesz sobie z tego sprawę - narażasz na niebezpieczeństwo nie tylko siebie, ale także innych. A z mojego punktu widzenia - nie masz na to prawa, bez względu na na to, czego wymaga twoja praca czy twój szef.. |
popieram pomys***322; z BT.....tylko trzeba mie***263; odpowiedni aparat...
s***322;uchawki na kablu mam do swojego, ale pl***261;tanie si***281; tego doprowadza mnie do sza***322;u. odbieram tel. w samochodzie, prze***322;***261;czam na co***347; co si***281; nazywa z wielk***261; przesad***261; g***322;o***347;no m***243;wieniem (w telefonie) i jak s***322;ysz***281;, ***380;e rozmowa jest o blablabla to m***243;wi***281;, ***380;e prowadz***281; i prosz***281; zadzwoni***263; za tyle i tyle minut. najbardziej denerwuj***261;ca jest moja siostra, gdy jad***281; zawie***378;***263; j***261; na zakupy do du***380;ego sklepu to zawsze dzwoni jak ruszam ze ***347;wiate***322;, wje***380;d***380;am na rondo itd. i 'gdzie jeste***347;?' - w Warszawie 'a kiedy b***281;dziesz' - jak dojad***281;. i taka rozmowa :D gadanie przez kom***243;rk***281; rozprasza strasznie i w zasadzie powinno si***281; wy***322;***261;cza***263; na czas jazdy (i na czas urlopu), ale niestety my sami i dzisiejsze ***380;ycie uzale***380;nili***347;my si***281; o tego wynalazku... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:09. |