Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jaka komórka ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jaka-komorka-36260/)

adams_a 03.07.2004 09:29

Dobra Edwardo moze nie jestes tak bardzo w tyle z tym T630,
ale zdjecia z aparatu MCA-20 i MCA-25 sa dobrej jakosci po wydruku na moim Lexmarku.

Bo z T630 i wszystkich (narazie) telefonów zdjecia sa dupnej jakosci, a po wydruku to juz klapa.

A co do okularow i soczewek nie nosze i nei posiadam, narazie sie na to nie zanosi.

Edwardo 03.07.2004 00:50

wogole jestemy zacofani... nie no jak mogles nie wiedziec o soczewach? jak mogles!
a ja jestem zacofany bo dopiero teraz se t630 wzialem a mialem do tej pory nokie 6610? bo wciaz nie wiem czemu taki w tyle jestem...
eh zycie za szybko biegnie...
czasem boje sie zebym nie obudzil sie z reka w nocniku... ^_^

mr_spock 03.07.2004 00:46

a widzisz, ja to jestem dopiero "zacofany" :)

Edwardo 03.07.2004 00:41

nie pisze o denkach:)
teraz to soczewy sie zaklada, bajabongo i do przodu :)

mr_spock 03.07.2004 00:36

Cytat:

Napisany przez Edwardo
fotosy z telefonow wogole sie nie nadaja do druku...chyba ze ktos ma wade 1.5 i nie nosi szybek....

twoim zdaniem jestem w tyle>? a czemu to?

Tak... okulary typu "denka od butelek" nie sa wymagane, ale wskazane do kontemplacji tego typu fotografi
;)

andrzejj9 02.07.2004 23:54

Cytat:

Napisany przez Edwardo
a jak pracujesz?co poroabiasz? cosik fajnego?
bo ja w wawie...
nie lubie warszawy... ble...

To będzie rodzaj praktyk i właściwie nie wiem jeszcze, co dokładnie będę robił. Wiem, że przez te dwa miesiące mam zwiedzić całą firmę (jakaś międzynarodowa firma - całkiem duża), poznać wszystkie procesy, powiązania itp. Praca więc na pewno będzie bardzo różna, od najprostszej fizycznej poczynając, a może na jakiejś projektowej kończąc. Ogólnie może być ciekawie, szkoda tylko, że tak daleko od domu, bo wakacji przez to jakoś za dużo mieć nie będę (jednak na miejscu to by tylko było około 8 godzin dziennie i potem laba, a tak to trzeba dojechać, jakieś mieszkanie wynająć, jedzenie przygotowywać itp. ). No ale cieszę się, że będę miał co robić :)

Edwardo 02.07.2004 23:47

a jak pracujesz?co poroabiasz? cosik fajnego?
bo ja w wawie...
nie lubie warszawy... ble...

andrzejj9 02.07.2004 23:46

Cytat:

Napisany przez Edwardo
ta... 4 stron samych watkow oftopicowych uzbieralo sie... i wez to przeczytaj...nie ma bata...czytam tylko te w ktorych bralem udzial, a przekejony zaraz zlookam

przerwa przerwa, zaraz znou nastepna przerwa...od poniedzialku do piatku przerwy bede mial na forum, niestety...

Ja też tak będę miał w sierpniu i lipcu. Czas iść do pracy, a że jest ona około 200 km od Wrocławia to w najlepszym wypadku na weekendy będę tu wracał.

Edwardo 02.07.2004 23:39

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Witaj po przerwie :)

Zajrzyj na pierwszy topic w offtopicu (przyklejony) z rożnymi dowcipami. Kilka osób tam bardzo za Tobą tęskniło ;)

ta... 4 stron samych watkow oftopicowych uzbieralo sie... i wez to przeczytaj...nie ma bata...czytam tylko te w ktorych bralem udzial, a przekejony zaraz zlookam

przerwa przerwa, zaraz znou nastepna przerwa...od poniedzialku do piatku przerwy bede mial na forum, niestety...

Edwardo 02.07.2004 23:38

fotosy z telefonow wogole sie nie nadaja do druku...chyba ze ktos ma wade 1.5 i nie nosi szybek....

twoim zdaniem jestem w tyle>? a czemu to?

adams_a 02.07.2004 23:06

Moim zdaniem jestes w tyle Edwardo.
Ja mam T630 o ok. 4 miesiecy i jestem zadowolny,
brakuje mu kilka zeczy, ale nie zmieniam
zmienie za ok. 1 rok
Teraz jak bym mial wybierac kom. to bym wybral jaks Motorolke, albo P900, ale na pewno nie nokie

Mam jeszcze pytanie do obeznanych w kom, a zwlaszcza SE, jak usunac obrazki oryginalne z T630 i czy bedzie dzialal dolaczany aparat MCA-30???

Chce podlaczyc MCA-30, rzeby robic lepsze zdjecia, te z T630 nie nadaja sie do wydruku.

pozdro ;)

andrzejj9 02.07.2004 23:00

Cytat:

Napisany przez Edwardo
jak tam wymiana telefonow? ja wlasnie od paru dni jestem posiadaczem SE t630 calkiem fajny telefonik...brakuje w nim kilku opcji z noki, ale na prawde calkiem fajny... a przesiadlem sie z nokli 6610.

Witaj po przerwie :)

Zajrzyj na pierwszy topic w offtopicu (przyklejony) z rożnymi dowcipami. Kilka osób tam bardzo za Tobą tęskniło ;)

Edwardo 02.07.2004 22:51

jak tam wymiana telefonow? ja wlasnie od paru dni jestem posiadaczem SE t630 calkiem fajny telefonik...brakuje w nim kilku opcji z noki, ale na prawde calkiem fajny... a przesiadlem sie z nokli 6610.

epol 23.06.2004 16:10

Cytat:

Napisany przez Smartek
ten Siemens m55 widze, ze taka "legenda" jak nokia 3310/3210
hehe..., wszedzie o nim slychac
pozdro

Nie tylko ten Siemens. Większość Siemensow to legendy :)

andrzejj9 23.06.2004 15:44

Cytat:

Napisany przez Smartek
ten Siemens m55 widze, ze taka "legenda" jak nokia 3310/3210 :)
hehe..., wszedzie o nim slychac
pozdro ;)

Kurcze, na tym forum to chyba ja tworzę jego legendę... :) W sumie czemu nie, ale chyba lepiej by było, gdybym go chociaż najpierw miał ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:43.