![]() |
Dobra Edwardo moze nie jestes tak bardzo w tyle z tym T630,
ale zdjecia z aparatu MCA-20 i MCA-25 sa dobrej jakosci po wydruku na moim Lexmarku. Bo z T630 i wszystkich (narazie) telefonów zdjecia sa dupnej jakosci, a po wydruku to juz klapa. A co do okularow i soczewek nie nosze i nei posiadam, narazie sie na to nie zanosi. |
wogole jestemy zacofani... nie no jak mogles nie wiedziec o soczewach? jak mogles!
a ja jestem zacofany bo dopiero teraz se t630 wzialem a mialem do tej pory nokie 6610? bo wciaz nie wiem czemu taki w tyle jestem... eh zycie za szybko biegnie... czasem boje sie zebym nie obudzil sie z reka w nocniku... ^_^ |
a widzisz, ja to jestem dopiero "zacofany" :)
|
nie pisze o denkach:)
teraz to soczewy sie zaklada, bajabongo i do przodu :) |
Cytat:
;) |
Cytat:
|
a jak pracujesz?co poroabiasz? cosik fajnego?
bo ja w wawie... nie lubie warszawy... ble... |
Cytat:
|
Cytat:
ta... 4 stron samych watkow oftopicowych uzbieralo sie... i wez to przeczytaj...nie ma bata...czytam tylko te w ktorych bralem udzial, a przekejony zaraz zlookam przerwa przerwa, zaraz znou nastepna przerwa...od poniedzialku do piatku przerwy bede mial na forum, niestety... |
fotosy z telefonow wogole sie nie nadaja do druku...chyba ze ktos ma wade 1.5 i nie nosi szybek....
twoim zdaniem jestem w tyle>? a czemu to? |
Moim zdaniem jestes w tyle Edwardo.
Ja mam T630 o ok. 4 miesiecy i jestem zadowolny, brakuje mu kilka zeczy, ale nie zmieniam zmienie za ok. 1 rok Teraz jak bym mial wybierac kom. to bym wybral jaks Motorolke, albo P900, ale na pewno nie nokie Mam jeszcze pytanie do obeznanych w kom, a zwlaszcza SE, jak usunac obrazki oryginalne z T630 i czy bedzie dzialal dolaczany aparat MCA-30??? Chce podlaczyc MCA-30, rzeby robic lepsze zdjecia, te z T630 nie nadaja sie do wydruku. pozdro ;) |
Cytat:
Zajrzyj na pierwszy topic w offtopicu (przyklejony) z rożnymi dowcipami. Kilka osób tam bardzo za Tobą tęskniło ;) |
jak tam wymiana telefonow? ja wlasnie od paru dni jestem posiadaczem SE t630 calkiem fajny telefonik...brakuje w nim kilku opcji z noki, ale na prawde calkiem fajny... a przesiadlem sie z nokli 6610.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:43. |