![]() |
Cytat:
|
A co myślicie o wyborze
M55 i MC60 ? - też można dostać je za ok 400 zł ;) |
Cytat:
|
Ja polecałbym Siemensa S55. A z nowości, które może niedługo wejdą do obrotu to Siemensa S65.
Jabba |
ja juz doradzalem w innym topicu
T610 jest spoko, ale lepszy jest T630 jednak za drogi narazie jezeli chcialoby sie kupic pusty. A co do tematu naprawde malo telefonow z aparatem jest i takimi bajerami co chcesz Piterniel. Do tej kwoty mozesz sie zalapac na 6610 Nokię. Fajna ale bez foto. |
bierz SE 610
+ bluetooth + zaj****ta polifonia!!! (:spoko: polecam dzwonek starego 'matrix'owego ebonitowego telefonu) + mozliwosc zmiany >temat'ow< telefonu - wyswietlacz w sloncu pozostawia duzo do zyczenia - taki se aparat foto :/ 630 po za lekka modyfikacja design'u, poprawione ma 'minusy' 610 |
Cytat:
Ale spoko, zacznę teraz uważniej śledzić oferty, bo na tą poprzednią trafiłem przypadkiem, więc jak znajdę coś ciekawego, to dam znać. |
No, całkiem ładna oferta. Mogleś to wkleić wcześniej bym go wziął dla znajomej. Ja poluje dla niej na S55 lub M55 :)
|
Ej no panowie, czemu mówicie, że w takiej cenie nie dostanie się telefonu? Wystarczy rzucić okiem na Allegro (a i normalnie w sklepach dostać można w podobnej cenie, jeśli ktoś nie chce na odległość kupować) i spokojnie się za tyle coś fajnego znajdzie.
Ja tradycyjnie poleciłbym Siemensa M55. Na Allegro nie przekraczają one raczej 400 złotych, a są naprawdę świetne. Kolorowy ekranik (bardzo dobrej jakości), oczywiście polifoniczne dzwoniki. Możliwość dołączenia aparatu fotograficznego (640 na 480 zdjęcia i naprawdę bardzo chwalone jeśli chodzi o jakośc), bardzo fajny wygląd a do tego ogromne możliwości konfiguracyjne. Zastanów się nad tym modelem, bo według mnie naprawdę warto. Sam zresztą, jeśli w ciągu miesiąca ERA nie przedstawi jakiejś ciekawej oferty na abonament, prawdopodobnie kupię sobie ten telefon osobno i do niego jakiś zestaw startowy na kartę. W tym momencie to chyba najlepsze rozwiązanie. ps: Ta oferta bardzo mi się spodobała i gdybym znalazł taką za ten miesiąc, to zapewne skorzystałbym z niej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26912541 |
Cytat:
A ten S55 ma wszystko co chcesz oprócz mp3 i radia, ale to nie jest problem bo raydjko do niego kosztuje 25zł, a odtwarzacz mp3 kolejne 55zł. Miałem ten fon. Posiada za***iste rzeczy, a programowo można z niego zrobić cudo. Ma też (u Siemens a w standardzie od dłuższego czasu) Irde, GPRS, BT itd. |
btw. za ladne swiadectwo pod koniec 6 klasy - rodzice wreszcie zgodzili sie kupic mi komorke..., uparlem sie na SE T610 lub SE T630..., lecz wszedzie byly drogie (nawet bardzo) po dwuletnim abonamecie wychodzilo za nia ok. 1700zl :o ..., ale ciagle sie upieralem, az wkoncu uswiadomili mi, ze komorka sluzy do rozmawiania i korzystania z niej, a nie zeby Ladnie wygladala i byla szpanerska :P to tyle... i tak oto wkrotce [thx for Wajchiusz] stane sie posiadaczem stuningowanej nokii 3310 (lepsza mi chyba nie potrzebna :P)... peace! :banan:
pozdro ;) |
noo... tak to wyglada...
wracajac do tematu... zobacz na allegro jakie sa ceny... |
Zalozyles ten temat, zeby pod jego koniec pochwalic sie jaka to wspaniala nokie masz i zeby pokazac nam zdjecia? :P :banan:
pozdro ;) ps - tez teraz taka kupuje :D :D :D ^_^ |
Teraz mam Nokie 3310 :
- Obudowa M55 - Niebieskie podświetlanie - Bateria 1600 ;) - Soft by MaciejKa - 100zł na koncie :D Podoba mi się, że przed 1 minuta wibra daje znak, że trzeba już kończyć i wy***iste dzwonki. Narazie chyba zostane przy tej Nokii dziś wieczorem wrzuce fotki jej :D Pozdro ;) :spoko: |
dokladnie... po co sie silic i naginac z kasa...
kup cos tanszego a za reszte kasy zapros dziewczyne na piwko albo lody :) zasada jest taka, im wiecej bajerow tym wieksza awaryjnosc :) szybciej bateria siadzie itd... a jak chcesz zabawke, a nie telefon, to powaznie sie zastanow, czy wogule jest Ci on potrzebny |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:52. |