![]() |
Chłopkai spokojnie. Jka tylko się na fksie uporają z awaia serwera to dam wam linki do opisów, wypowiedzi na temat c65 i cx65.
|
Cytat:
|
niedawno zarejestrowałem się na tamtym forum.
to prawdziwa kopalnia informacji. |
Ilość załączników: 1
macie pare fotek z t630 w rozdz 640x480 oraz 288x352
jak dla mnie to kaszana... nie widzialem jeszcze dobrych fotek z telefonu...nie ma co nawet przyrownywac z aparatami cyfrowymi... |
Cytat:
Faktycznie na razie nie ma czego porównywać, ale jakość zdjęć z telefonów będzie coraz lepsza. Zawsze będzie w tyle za aparatami, bo te zaczęły sporo wcześniej, ale będzie się rozwijać tak samo jak one. |
Zdjęcia moga "ładnie" wychodzić na Siemensie S65, który ma apata z matrycą 1mln pixeli.
|
400zł.. i te Twoje wymagania... Siemens M55 + Aparat ale z komisu
|
A oto linki o których wcześniej wspomniałem:
http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=6322 http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=6072 |
jak już gdzieś wspominałem Siemensa M55 w salonach GSM nie będzie to może Siemens MC 60? Zdaje mi się, że on nie jest taki zły, a również jak na razie za przystępną cenę.
Zresztą zobaczymy co będzie w nowej promocji Plusa |
Jesli możecie to poczekajcie. Siemens teraz przez lato ma wporwadzić na rynek sporo fajnych fonów.
|
Ja tam polecam Nokie 6310i zero zbednego szajsu czysta przyjemnosc, mam na swojej na liczniku 400 godzin i dziala bezproblemowo .
|
Cytat:
czekam czekam, myśle, że na początku sierpnia Plus GSM i Siemens coś pokażą :)... Wiadomo może coś jakie to phony? P.S. Dziękuję z tego miejsca epolowi, który pomógł mi postawić na nogi moją eselkę. Było ciężko, ale jakoś jak na razie jest OK... :) :spoko: |
Ilość załączników: 1
stałem się "szczęśliwym" posiadaczem telefonu sagem my x5-2.
trochę nie w smak mi to było, bo liczyłem na coś więcej. ale po zabawie nim muszę stwierdzić, że za tą cenę telefonik jest wypas: pełne vga 640x480, wyświetlacz 65 tyś, bateria trzyma 7 dni. no i co dla mnie najważniejsze, jest na niego mało gier (w polsce) - a to dla mnie duży + - nie będzie mnie kusiło... :) aha, fonik posiada javę, w przeciwieństwie do modeli my-x6 i my-x7. kilka fotek nim zrobionych. z racji reinstalki windy, nie miałem czasu robić więcej. dzisiaj popstrykam i wrzucę co nieco. |
dobra, a kto ma stuff to se t630? dzwonki jakies wypasne (najlepiej jakies odglosy) gry/programy oraz motywy?
a moze ktos jakims softem dyspnuje? potrzeba mi czegos takiego jak nokia miala oxygen phone menagera zeby wszytko zczytac z telefopnu... bo na plytce to troche lipe odstaili z tym SE... pozdrawiam Ed |
Coś tak mam na dysku do SE T630. Sprawdze i dam znać.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:09. |