![]() |
hej, dzieki za odpowiedzi i sory za niedoprecyzowanie pytania;) Mieszkam w Lodzi wiec tam pewnie nie bedzie problemów z netem tym ale nieraz musze wyjechac gdzieśi spać, jak Ty to nazwaleś, w Wypipówku Dolnym ehhe i wtedy jest mi potrzebny net.
o pytanie do korzystania z niego chodziło mi właśnie o takie biznesowe rzeczy:) właśnie to co napisałes:) chciałbym jeszcze usłyszeć opinie kilku użytkowników co mają np erę i iplusa bo miedzy tym się zastanawiam:) byłoby super, dzieki :) |
Sa napewno tutaj userzy, ktorzy maja to na stale. Osobiscie testowalem (bawilem sie) tym dobrem przez ok 2h (2h dla Plusa i 2h dla Ery) chodzi to calkiem niezle, ale w miescie, bo poza miastem to glownie do poczty i prostych stron WWW. Gdy zalezy nam na czasie to w Wypip***243;wku Dolnym raczej szybko informacji nie znajdziemy.
Opcji jest duzo, wejdz na www.era.pl i tam masz aktualna oferte - mysle ze BlueConnect ma najatrakcyjniejsza. Do czego sie wykorzystuje? Nie masz internetu w domu? Internet bezprzewodowy to pojecie szerokie, ale widze ze Ty go rozumiesz jako internet przez telefon. Bezprzewodowy to raczej mowa o WiFi czyli dostepem poprzez radio, ale kontynuujac Twoj watek, jest to taki sam internet jak zwykly, bo to normalny modem. Rozni sie tylko szybkoscia. Chyba ze myslsiz o jeszcze innym konekscie - WAPie - to tutaj pole jest ograniczone, bo malo rzeczy tak naprawde na Wapie mozna robic. Czy pomaga w interesach? Naprawde dziwne pytanie. Przelewy bankowe, kontakty, przegladanie ofert, adresow, nie wiem co jeszcze..napewno pomaga bo napewno nie zaszkodzi. |
jaki internet bezprzewodowy?
witam wszystkich użytkowników,
mam takie pytanie-zastanawiam się ostatnio nad zakupem internetu bezprzewodowego oferowanego w sieciach komórkowych naszych. chciałbym się sytac czy ktoś z Was używa tego rodzaju internetu, w jakiej sieci, ile płacicie i do czeg oo wykorzystujecie;) czy pomaga w prowadzeniu interesów? dzięki za odpowiedzi:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:01. |