![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.03.2007
![]() |
jaki internet bezprzewodowy?
witam wszystkich użytkowników,
mam takie pytanie-zastanawiam się ostatnio nad zakupem internetu bezprzewodowego oferowanego w sieciach komórkowych naszych. chciałbym się sytac czy ktoś z Was używa tego rodzaju internetu, w jakiej sieci, ile płacicie i do czeg oo wykorzystujecie czy pomaga w prowadzeniu interesów? dzięki za odpowiedzi
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Sa napewno tutaj userzy, ktorzy maja to na stale. Osobiscie testowalem (bawilem sie) tym dobrem przez ok 2h (2h dla Plusa i 2h dla Ery) chodzi to calkiem niezle, ale w miescie, bo poza miastem to glownie do poczty i prostych stron WWW. Gdy zalezy nam na czasie to w Wypip***243;wku Dolnym raczej szybko informacji nie znajdziemy.
Opcji jest duzo, wejdz na www.era.pl i tam masz aktualna oferte - mysle ze BlueConnect ma najatrakcyjniejsza. Do czego sie wykorzystuje? Nie masz internetu w domu? Internet bezprzewodowy to pojecie szerokie, ale widze ze Ty go rozumiesz jako internet przez telefon. Bezprzewodowy to raczej mowa o WiFi czyli dostepem poprzez radio, ale kontynuujac Twoj watek, jest to taki sam internet jak zwykly, bo to normalny modem. Rozni sie tylko szybkoscia. Chyba ze myslsiz o jeszcze innym konekscie - WAPie - to tutaj pole jest ograniczone, bo malo rzeczy tak naprawde na Wapie mozna robic. Czy pomaga w interesach? Naprawde dziwne pytanie. Przelewy bankowe, kontakty, przegladanie ofert, adresow, nie wiem co jeszcze..napewno pomaga bo napewno nie zaszkodzi.
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
hej, dzieki za odpowiedzi i sory za niedoprecyzowanie pytania
Mieszkam w Lodzi wiec tam pewnie nie bedzie problemów z netem tym ale nieraz musze wyjechac gdzieśi spać, jak Ty to nazwaleś, w Wypipówku Dolnym ehhe i wtedy jest mi potrzebny net. o pytanie do korzystania z niego chodziło mi właśnie o takie biznesowe rzeczy właśnie to co napisałes![]() chciałbym jeszcze usłyszeć opinie kilku użytkowników co mają np erę i iplusa bo miedzy tym się zastanawiam byłoby super, dzieki
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taki internet z np. ery ma jedn***261; najwi***281;ksz***261; wad***281;. Du***380;a cena oraz strasznie ma***322;y limit na pobrane dane...
|
|
|
#5 | |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
No jezeli okazyjnie wyjezdzasz to najtansza opcja abonamentowa, do przegladania stron i GG powinna wystarczyc.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
za złotówkę mają ostatnio modemy i dodaja kasperskiego za 1,22 kaska to, jak się orientowalem, koło 60 zl do abonamentu. a ściągać nie ściągam wielu rzeczy, znajomi mają to czego chcę dla mnie ważne jest trzymanie kontaktu ze znajomymi i załawianie spraw firmowych
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
![]() |
yhmmmm to takie coś
hehe no nie wiem, a używa tego ktoś? wolałbym chyba karte do lapsa bo nóż widelec cos sie stanie i trzeba będzie wiecej korzystac tak po tych kilku dniach i porównywaniu ofert to chyba iPlus najlepsiejszy jest 1GB limit przy 60 zł abo (inni maja za ta cene 500MB tylko) + możliwosć dokupywania limitu po przekroczeniu. zobaczymy
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Masz do zaryzykowania starter za 20PLN w tym 20PLN na przeinternetowanie. Sprawd***378; - nic nie ryzykujsz a ocenisz, czy Ci to odpowiada.
BTW. Polecam Oper***281; z jej mo***380;liwo***347;ci***261; blokowania zawarto***347;ci - bez banner***243;w strony ***322;aduj***261; si***281; du***380;o szybciej i mniej wa***380;***261;.
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
![]() |
hmm chyba sobie sprawdzę czemu nie
a tak BTW to koleżanka w zaprzyjaźnionej firmie wzieła 3 iPlusy dla sowich pracowników. znam ją kilka lat i wiem że zawsze robi taki research rynku że hej i wybiera ofertę najbardziej odpowiadajaca jej potrzebom. wiem że moje potrzeby mogą byc inne ale coś to znaczy pamietam jak kiedyś wzięła telefony własnie w plusie bo całkowity abonament + telefony byl o ok 10 zl tańszy niż w orange hehe. pozdro dla Kamili
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no i mamy internet z głowy...
![]() Jezusa, bezprzewodowy rzecz jasna ![]() http://superbiz.se.pl/wiadomosci-biz...a_1050959.html
|
|
|
#14 | |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|