![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.01.2003
![]() |
Direct Connect++ jest the best
8)
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Gość
|
Cytat:
Bartez, ale chyba źle mnie zrozumiałeś, nie chodziło mi o to, aby zaczynać ściągać i rożłączać się z hub'em, nikogo do tego nie namawiam, napisałem, że MOŻNA tak zrobić i połączenie nie zostanie utracone - o to chodziło. A ponieważ często gęsto jest ograniczenie w ilości podłąconych hub'ów, ten sposób wtedy najlepiej się sprawdza. Ja na przykład nigdy nikogo nie rozłączam, nawet jak ja już ściągnę wszystko, a ktoś jeszcze ode mnie ściąga, choćby jeden pliczek - pozostawiam, aż dokończy. Piszesz, że nie lubisz "takich cwaniaczków', którzy zaczną ściągać i rozłączają się z hub'a, a wiesz, że w momencie, gdy używasz DC++ to już jesteś nie fair w stosunku do innych ? Aby być fair i nie być "takim cwaniaczkiem" musiałbyś używać DC a nie DC++. ![]() ![]() ![]() PS"" Bartez nawet nie wiesz, ile osób tak robi, że się rozłącza po rozpoczęciu download'u od kogoś - a nadal hub'y są na full zapchane, ponieważ w momencie, gdy jedna osoba się rożłączy, na jej miejsce chce się wcisnąć inne 100 osób. I dlatego nigdy nie będzie tak, że hub zostanie 'pusty'. |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Siedze na takich hubach, gdzie max ilosc polaczen wynosi 3-5. I nigdu nie robie tak, ze znajde to co mnie interesuje a pozniej sie rozlaczam. Btw. wiem ze sporo osob tak robi, dlatego baaardzo przydatna opcja jest w nowym DC++. Wystarczy wlaczyc automatyczne rozlaczanie uzytkownika, ktory opusci hub i jednego cwaniaczka mniej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Team Member
Zlotowicz
Cytat:
Z DC nie ma tego problemu bo nie ma mozliwosci polaczenia z kilkumoa hubami. Natomiast w DC++ na kazdym hubie trzeba miec okreslona ilosc slotow. Np. siedzisz na 3 hubach i zalozmy musisz miec 3 sloty na kazdym czyli 3x3=9 A teraz zalozmy ze masz wszystkie 9 slotow zajete. Jezeli ktos posiada np SDI to wchodzi 115 kbps/9 a to juz jest baaaardzo malo i sie mozna zdenerwowac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nigdy nie mam włączonej tej opcji, jak ktoś chce zacząć coś ściągać ode mnie i następnie opuścić hub'a - jego sprawa, przynakniej zwalnia miejsce innym "potrzebującym" ![]() |
||
![]() |
![]() |
#23 | |
Gość
|
Cytat:
![]() A co do transferu - też prawda. Jeśli chodzi o te obliczenia - ja to wiem, ale może przyda się innym ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 | |||
Team Member
Zlotowicz
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gdyby wszyscy tak robili to p2p by nie przetrwalo tyle ile przetrwalo tyle z mojej strony na ten temat ![]() dobranoc |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Gość
|
[QUOTE]Bartez napisa***322;(a)
...no comments ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jakoś narazie DC istnieje i myślę, że tak szybko nie upadnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
|