Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jaki program do obsługi poczty ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jaki-program-obslugi-poczty-16865/)

pepperman 18.02.2003 01:59

hmmmm... raczej klient w mozilla (w 1.3 jest fajny filtr antyspamerski), a czasami opera.

-Sid-The-Rat=> 17.02.2003 10:57

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Kurde nie moge zaglosowac na moja opcje, wczesniej dalem INNY(ta byla najbardziej podobna do mojej odpowiedzi), bo nie myslalem ze ktos zmieni ankiete.
buuu

thx SID

dokonalem malego oszustwa - inny -1, zaden +1...

Fantomas 17.02.2003 10:46

na przemian klien pocztowy w Operze 6.05 i Mozilli
Outlookowi mówię stanowcze NIE!
Miłego dnia.

/||\aster 16.02.2003 18:05

Kurde nie moge zaglosowac na moja opcje, wczesniej dalem INNY(ta byla najbardziej podobna do mojej odpowiedzi), bo nie myslalem ze ktos zmieni ankiete.
buuu

thx SID

woitas 16.02.2003 17:06

the bat! importuje bez problemu z outlooka. a dodatkowo jest w calosci polish, daltego na niego stawiam.

andrzejj9 16.02.2003 11:53

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
Heh tesh uzywam Incredi :) Mam podobne zdanie jak Ty andrzejj9. Incredi wydaje mi sie lepszy od Outloock'a i te fajne mozliwosci latwego tworzenia papeterii..., ktorych gotowych (bardzo ladnych z reszta) mozna zassac ze stronki producenta bardzo, bardzo wiele. A co do importu na Outloock'a, to sam nie wiem. Ale ja ryzykuje ;) Program wart jest tego :)

Pozdrawiam
artoor

ten tak mysle i lada chwila do niego wroce, a importem bede sie martwil potem ;p

Kasprzak 16.02.2003 11:41

OE 6 SP1!

artoor 16.02.2003 11:02

Cytat:

misz_masz napisa***322;(a)
No to chłopaki namówiliście mnie i zacząłem używać
Incredi Mail XE, fakt klient jest fajny. Ale mam dwa pytanka bo jeszcze się przez wszystko nie przekopałem:
--czy Incredi obsługuje drupy dyskusyjne,
-- czy nie ma do niego spolszczenia?

Ojjj nie wiem co do tych grup dyskusyjnych, bo z takowych nie korzystam, ale wiem jedno... nie znalazlem niestety spolszczenia tego klienta, nad czym sam rowniez ubolewam :( Ale metoda prob i bledow dojdziesz do wszystkich potrzebnych funkcji. To moge zagwarantowac ;)

Pozdrawiam
artoor

misz_masz 16.02.2003 10:20

No to chłopaki namówiliście mnie i zacząłem używać
Incredi Mail XE, fakt klient jest fajny. Ale mam dwa pytanka bo jeszcze się przez wszystko nie przekopałem:
--czy Incredi obsługuje drupy dyskusyjne,
-- czy nie ma do niego spolszczenia?

/||\aster 16.02.2003 05:09

Mi brakuje jednej opcji
zadnego :)
maila sprawdzam sporadycznie, tylko wtedy sprawdzam kiedy wiem, ze tam cos jest LOL
skad wiem, ano ma sie te zdolnosci telepatyczne :D

Bartez 16.02.2003 03:11

The Bat!
jedyna jego wada jest brak obslugi grup dyskusyjnych, ale podobno w zapowiadanej wersji 2.0 ma juz to byc zaimplementowane wiec zobaczymy.

Wiadro 16.02.2003 03:04

Zdecydowanie The Bat! Chociaz nigdy nie probowalem innych poza Outlook'iem. W kazym razie Outlook'a nie polecam nikomu.

artoor 15.02.2003 23:49

Cytat:

(...)IncrediMail. Naprawde podoba mi sie ten program i wedlug mnie jest duzo lepszy od Outlooka. Widzialem w ankiecie, ze jeszcze trzy osoby go uzywaja i mam do Was pytanie. Czy nie wiecie, jak mozna listy z IncrediMail zaimportowac z powrotem do Outlooka?
Heh tesh uzywam Incredi :) Mam podobne zdanie jak Ty andrzejj9. Incredi wydaje mi sie lepszy od Outloock'a i te fajne mozliwosci latwego tworzenia papeterii..., ktorych gotowych (bardzo ladnych z reszta) mozna zassac ze stronki producenta bardzo, bardzo wiele. A co do importu na Outloock'a, to sam nie wiem. Ale ja ryzykuje ;) Program wart jest tego :)

Pozdrawiam
artoor

sayan 15.02.2003 23:27

Cytat:

woitas napisa***322;(a)
czyli masz podpisana umowe na swiadczenie uslug z innymi operatorami?
zapewne z netia. maja jednosekundowe naliczanie na rozmowy zamiejscowe.

a uzywam the bat!.

niemam podpisanej ..
ja mam DIALOG ... i dzwonie przez DIALOG :)

woitas 15.02.2003 22:42

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
ja na przykład ..Sid :)
dla dobra nas wszystkich :)
gdy dzwonie do innego miasta ze stacjonarnego telefonu ..to wybieram zawsze inny prefix niż 1033 !! zeby nie wspierac Tepsy !

czyli masz podpisana umowe na swiadczenie uslug z innymi operatorami?
zapewne z netia. maja jednosekundowe naliczanie na rozmowy zamiejscowe.

a uzywam the bat!.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:38.