![]() |
hmmmm... raczej klient w mozilla (w 1.3 jest fajny filtr antyspamerski), a czasami opera.
|
Cytat:
|
na przemian klien pocztowy w Operze 6.05 i Mozilli
Outlookowi mówię stanowcze NIE! Miłego dnia. |
Kurde nie moge zaglosowac na moja opcje, wczesniej dalem INNY(ta byla najbardziej podobna do mojej odpowiedzi), bo nie myslalem ze ktos zmieni ankiete.
buuu thx SID |
the bat! importuje bez problemu z outlooka. a dodatkowo jest w calosci polish, daltego na niego stawiam.
|
Cytat:
|
OE 6 SP1!
|
Cytat:
Pozdrawiam artoor |
No to chłopaki namówiliście mnie i zacząłem używać
Incredi Mail XE, fakt klient jest fajny. Ale mam dwa pytanka bo jeszcze się przez wszystko nie przekopałem: --czy Incredi obsługuje drupy dyskusyjne, -- czy nie ma do niego spolszczenia? |
Mi brakuje jednej opcji
zadnego :) maila sprawdzam sporadycznie, tylko wtedy sprawdzam kiedy wiem, ze tam cos jest LOL skad wiem, ano ma sie te zdolnosci telepatyczne :D ___________ lee haslam - music is the drug |
The Bat!
jedyna jego wada jest brak obslugi grup dyskusyjnych, ale podobno w zapowiadanej wersji 2.0 ma juz to byc zaimplementowane wiec zobaczymy. |
Zdecydowanie The Bat! Chociaz nigdy nie probowalem innych poza Outlook'iem. W kazym razie Outlook'a nie polecam nikomu.
|
Cytat:
Pozdrawiam artoor |
Cytat:
niemam podpisanej .. ja mam DIALOG ... i dzwonie przez DIALOG :) |
Cytat:
zapewne z netia. maja jednosekundowe naliczanie na rozmowy zamiejscowe. a uzywam the bat!. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:38. |