![]() |
Ja chwilowo rowniez uzywam Outlooka, ale przez pewien czas uzywalem i wlasnie przymierzam sie do powrotu do IncrediMail. Naprawde podoba mi sie ten program i wedlug mnie jest duzo lepszy od Outlooka. Widzialem w ankiecie, ze jeszcze trzy osoby go uzywaja i mam do Was pytanie. Czy nie wiecie, jak mozna listy z IncrediMail zaimportowac z powrotem do Outlooka? I czy w ogole jest to mozliwe? Jest to wlasciwie jedyny powod, dla ktorego nie uzywam teraz tego programu. Boje sie, ze jezeli kiedys z jakiegos powodu chcialbym wrocic do Outlooka to stracilbym wszystkie listy.
|
a ja tam uzywam mało popularnego sylpheeda claws w32 /konwersja z *xowatych/ i razem z hamsterem to jest IMO najlepszy klient poczty-czytnik grup dyskusyjnych / jako wadę można by zakwalifikować to ze nie lubi do bólu html-owych listow ale jak dla mnie to zaleta tak samo jak to zę jest mały i szybki i niema żadnych problemow zkodowaniem i takimi tak rzeczami jak poprawne cytowanie do czego np Oekspres bez fixów nie jest zdolny/
noworyta jako czytnik tez jest dobra ale u mnie przegiela palę i przestała kolaborować po upgrade wersji z windą xp więc musiałem poszukać czegoś nowego i tak jakos znalazłem sylpheedika co pozwolio mi zrezygnowac też z zrodzynkowanego the bata /i tak oto stałem się bardziej legalny :)/ |
a ja korzystam z MS Outlook.
OE uzywam tylko do grup dyskusyjnych:) |
ja na przykład ..Sid :)
dla dobra nas wszystkich :) gdy dzwonie do innego miasta ze stacjonarnego telefonu ..to wybieram zawsze inny prefix niż 1033 !! zeby nie wspierac Tepsy ! |
i niestety dzieki temu ze wiekszosci sie nie chce - a mamy tu przeciez ten bardziej zaawansowany wycinek spolecznosci komputerowej - to M$ ma taka pozycje jaka ma - bo po co robic program skoro i tak wszyscy jada na wbudowanym w MS Windows gotowcu?
eh... a tak wszyscy anrzekaja na MS... no to teraz wiecie |
Ja używam OE 6 (jak z resztą większość. Nie chce mi się instalować innego:)
|
Netscape Mail
|
Cytat:
|
ja uzywam od samego początku the bata... nie powiem czy to najlepszy program do poczty bowiem nic innego nigdy nie uzywałem... tak wiec nie moge porównać...
|
OE6
|
Cytat:
:spoko: |
OE 5 :)
|
OE 6 na SP1 offcourse ;)
|
Cytat:
pozdrawiam :) |
zawsze bylem inny
Qualcomm Eudora i nic mnie nie przekona do zmiany - wchowalem sie na tym programie i jestem mu wierny od 9 lat... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:58. |