![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
mnozenie cenzorow
jeszcze troche, a ilosc cenzorow przekroczy ilosc userow
![]() Szanowni PANOWIE CENZORZY.Czy moglibyscie sie zwezyc ze swoimi nickam ( NAZWISKAMI), bo po ostatnim rozszerzeniu listy OFF Topic nie miesci mi sie na ekranie, a przeciez nie polece po nowy monitor tylko dlatego |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
he, he
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
musze zgodzic sie z przedmowca - te nicki sa za dlugie, nie mozna by ich jakos skrocic, przydzielic po jednym moderatorze do dzialu czy cos w tym rodzaju?
![]() |
![]() |
#4 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: mnozenie cenzorow
Cytat:
rozumiem ze chodzi o tego posta co skasowalem za seriale ? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
`
![]() |
chyba nic nie rozumiesz. Akurat skasowane posty mi ( nie chce napisac wisza) nie przeszkadzaja.Ja bede pisal, a ty sobie kasuj. Bardziej interesuje mnie wartwa psychiczna cenzora - dali wladze - jak tu pokazac ze ja mam. A technicznie chodzi mi o to, ze przy twoich dlugich danych personalnych *( moglbys walnoc sobie ja w metryce Batrosz - nie ma sie co wstydzic, imie ma zrodlo historyczne i tez facet z kosa latal), rubryka OFF Topics nie miesci mi sie na ekranie i musze ruszac musza, co przy tym upale jest dla mnie bardzo wyczepujacym zajeciem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
i tutaj sie mylisz - juz z 5 lat temu wyroslem z tego a nawet nie mialem z czego wyrastac bo nie odbilo mi z tego powodu a wierz mi spedzilem sporo czasu na sieci badac irc masterem itd ... Co do nazwiska to nie musze sie ukrywac pod nickiem i nie mam sie czego wstydzic. Wiec nadal pozostane przy obecnej formie. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Ksywa lub nick nie służy do ukrywania sie ale dla wygody,kazdy zna mnie w sieci pod moim nickien a przyznam sie ze moje nazwisko i imie to 21 liter,i jeszcze co druga z altem.(nie wiem czy zrozumiałes moje intencje ale jeżeli na twoim logo to ty jestes to dlaczego sie zasłaniasz?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
co do obrazka to jest takie bo takie mialem pod reka ale zmienie na bardziej widoczne ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
wiec tak, wyjasnij mi o co chodzi z tym za dlugim nickiem/imieniem i nazwiskiem bo u mnie na monitorze w rozdzielczosci 800x600 wszystko miesci sie idealnie
![]() |
![]() |
#12 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
chodzi o pierwsza strone na ktora wchodzisz gdy w przegladarce wpiszesz http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v tam jest taka tabelka na 4 wiersze - cdr, dvx, sprzedam i otopic - od kiedy sie pojawiles w tych tabelkach ('moderuja') cale 4 wiersze sie nie mieszcza na monitorze tylko zeby dostac sie do OT trzeba przewijac ekran - jest to ewidenntnie spowodowane calkiem dlugim nickiem ktory musi sie 'zawijac' i znacznie zwieksza wysokosc calego wiersza
![]() |
![]() |
#13 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
zobacze czy da sie cos z tym zrobic ... a najwyzej zaloze nowe konto i bedziecie mielu nowy temat ![]() hehehe
![]() |
![]() |
#14 |
`
![]() |
...
a najwyzej zaloze nowe konto i bedziecie mielu nowy temat ![]() hehehe [/B][/QUOTE] ********************** pochlebiasz sobie. W gruncie rzeczy jestes malo interesujacy, a ja prosilem tylko o zmiane nicka z powodow j.w., ale zmiana rozmiaru tabelki, zebym na dzien dobry nie musial reka ruszac tez moze byc |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Ja jeszcze raz z tym zdjeciem
![]()
![]() |
|
|