![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#136 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedno pytanie a propo Motoroli.
W Menu numerów niektóre pozycje nie wyświetlają mi się w całości, tj. na przykład, jak piszę imię kolegi - i akademik, to wyświetla się tylko to imię i akadem , podobnie z imieniem i nazwiskiem jednej koleżanki i jednego znajomego. I nie ma tu żadnej reguły, typu ilość liter, czy zajmowane miejsce. Od razu przyznam się, że nie czytałem jeszcze instrukcji i pewnie przejrzę ją w weekend, ale jest to jakiś popularny problem?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#137 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
ja instrukcji od komorki tez nigdy nie czytam.. doceniam ja dopiero wtedy jak czegos nie wiem
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#139 |
the one
CDRinfo VIP
Przeczytałem instrukcje do telefonu i.. no cóż, komentarz na jej temat już sobie daruje, ale ponieważ na temat interesujących mnie problemów wiem tyle, co i wcześniej, zapytam się tutaj, zanim zacznę zawracać głowę na stronie motoroli.
Pierwsze pytanie - może nie dotyczące bezpośrednio telefonu, ale myślę, że sprawa jest banalna, więc nie chcę od razu iść z tym do punktu - jak wyłaczyć pocztę głosową? Drugie - szybkie wybieranie - jak można je edytować. Według kroków z instrukcji udało mi się jak na razie tylko pokasować wpisy do książki adresowej, natomiast na pewno nie przypisać im szybkiego wybierania. Jak to się robi? No i cały czas nie wiem, czemu w książce adresowej nie wyświetlają mi się całe nazwy niektórych wpisów, ale to już chyba rzeczywiście będę się musiał spytać w jakimś serwisie. --- EDIT Na ostatnie pytanie odpowiedź przed chwilą mniej więcej odkryłem - otóż z jakiegoś powodu wpisy zawierające polskie litery mogą mieć jedynie do 13 znaków. Powyżej tego już się nie wyświetlają w całości, natomiast po zmianie polskich znaków, są w całości. Podobnie jest z wielkimi literami. Znaczy się, że polskie i duże litery "liczą" się za więcej niż jeden znak. Kompletnie bez sensu, ale wygląda na to, że tak jest..
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 11.07.2005 o godz. 21:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Z tego co pamietam to ktos jakis czas temu narzekal na dostepnosc Siemensa SX1 u naszych operatorow.
Informuje, ze Siemens SX1 jest dostepny w sieci ERA w salonie w Tarnowskich Gorach w Tesco, tzn jeszcze w sobote byl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
the one
CDRinfo VIP
We Wrocławiu nie ma problemów z dostępnością SX1. Pytałem z ciekawości w kilku punktach i wszystkie albo miały na już, albo miały mieć w ciągu dnia lub dwóch.
![]() |
#142 |
BA/\//\/ED
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Dałem sobie na luz z nowym telefonem
![]() ![]() ![]() A więc takie miałem warunki przez ostatnie 24 miesiące: -SE T310 -Nowa Idea Optima -Abonament ~52zł/msc płacone raczej regularnie -Umowa na 24 miesiace A wczoraj dokładnie mi babka wytłumaczyła jak wyglądać będzie przedłużenie: -Umowa na 12 miesięcy, możliwość zmiany warunków już po 10 -Migracja na Jedną Ideę 25 z rachnkiem (25zł/msc) -Pakiet Rozmowy 20 (+50 minut na Ideę i stacjonarne) (normalnie 20zł/msc) -Pakiet Świat Idei 20 (+19,57MB na GPRS [u]lub[/b] 400minut na CSD) (normalnie 20zł/msc) Tak, że myślę że korzystne warunki ![]()
![]() |
#143 |
the one
CDRinfo VIP
Rozumiem, że bez telefonu?
[ale warunki i tak wydają się być sensowne]
![]() |
#144 | |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
Cytat:
a moglbys napisac w ktorym miejscu pytales, ale takie gdzie by byl od razu... bo moze bede niedlugo we wroclawiu to moze zajade po tego sx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
the one
CDRinfo VIP
Tylko wiesz, to było już z jakiś miesiąc temu, kiedy kupowałem swój telefon.. W każdym razie na pewno od ręki mieli w Leclercu (przy moście trzebnickim), w Geancie (Krzywoustego - przy wylocie na Warszawe) i w Selgrosie (również droga na Warszawę, ale już w Długołęce - ok. 10 km. od Wrocławia).. Myślę, że jeszcze w kilku, ale już nie pamiętam, gdzie wtedy chodziłem. Jeśli będę w ciągu najbliższych kilku dni w pobliżu, to popytam się jeszcze, czy i gdzie go teraz mają.
![]() |
#146 | |
BA/\//\/ED
![]() |
Cytat:
![]() Dzisiaj rodzinka ustaliła że jedziemy w niedziele na tydzień w Bieszczady ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
BA/\//\/ED
![]() |
No i stało się
![]() 1. Masterlink 2. Idea ProPozycja [od 9 sie okazało] 3. Idea ProPozycja [j.w. - za pierwszym razem nie usłyszałem] 4. IdeaProPozycja 5. Masterlink Trochę się namęczyłem ale efekt jest - przesyłka będzie 25 lipca ![]() Ciesze sie ;] Ide dać z tej okazji kilka reputek ![]()
![]() |
#148 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Witam jako ze w noc sylwestrowa na impezie u mojego znjomego ukradziono mi mojego T630 na ktorego sam zarobilem ( 2 tyg. dymania sie z ulotkami po miescie
![]() pozdrawiam ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
pewnie, ze jest duzo lepszych telefonow ze symbianem niz wspomniany sx1.., popatrz na nokie 6630, SE K750 (ten akurat bez, ale tez fajny..)..
co do kradziezy - fajna imprezka ![]() nasuwa sie na mysl tytul WWO - Wielcy Bandyci ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
ale tak do 650 zł
![]() aa i taki maly OT ;P chyba nas(ó)wa... ![]() sprecyzuje moze ;] telefon na symbianie z mp3 i wymiennymi kartami pamieci najlepiej jak by był do 650 zł ... ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 02.01.2006 o godz. 20:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|