![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | ||
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiscie ma kilka minus, ale co tam ![]() Niestety u mnie telefon jest "spalony", bo nie polaczyl sie ze sluchawka BT ![]() |
||
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Polecam Philipsa. malo popularny. Od 2 dni nim sie bawie i jestem pod wrazeniem. Swietny konktakt z kompem przez IRDe. Polecam!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
co do smsów nie jestem przyzwyczajony do ich kasowania, pozatym czesto informacje sa potrzebne w przyszlosci i wtedy je tam trzymam.
ja chce spowrotem moja 6310 ![]() zaluje ze jak brałem k700i w abonamencie to opchnołem swoja Nokie za grosze i nie sprzedałem k700i za jakis grosik bo był troche wart.
![]() |
#19 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
a "kontakt przez irde" ma dobry kazdy telefon, ktory ja posiada, wiec ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
no nie byłbym taki pewien co do tej irdy, za cholere nie moge sprawic zeby działała irda w telefonie n6610i, trzeba naprawde idealnie ja przyłożyc do drugiego telefonu. mówie tu oczywiscie o przesyłaniu danych miedzy dwoma tel. a nie o porcie podczerwieni w komp.
![]() |
![]() |
#21 |
Wymiatacz
![]() |
Mam Nokie 6610. Jej kontakty z kompem przez soft Nokii to porazka! Nie wiem co powinien produkowac Philips, bo na tym forum wychodzi, ze chyba niczego. Dlaczego ma taka pozycje na rynku?? to ich prywatna talemnica!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
niech wybija sie w innych rzeczach rtv/agd (tez prawie wszystko robia..). a co do irdy - fakt, zapomnialem o nokiach, imo KAZDA nokia BEZ symbiana to shit... pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guru
![]() ![]() |
wychodzi na to ze Philips nadaje sie tylko do maszynek do golenia
![]()
![]() |
#24 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja nadal twierdze, ze niezawodne sa tylko Nokie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() @epol to polecasz tego Sagema MyX6-2? Myślę nad zmianą fona do ok. 650zł i narazie patrzę: Siemensa CX75 Siemensa S65 Motorolę V360 Sagema MyX6-2 SE K608i Sagema nie miałem miec okazji dłużej niz 1 dzień, więc za dużo o nich nie wiem ![]() Ale w tej cenie nie znajdzie sie chyba nic lepszego? Telefon musi mieć: BT IRDĘ (opcja) odtwarzanie MP3 kartę pamięci dobrą książkę tel. - jak u Siemensa mile widziana jest klapka ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 20.12.2005 o godz. 22:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.11.2003
![]() |
Cytat:
![]() Bo w zasadzie umowa kończy się 28lutego... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wymiatacz
![]() |
Ja tez otrzymalem podobna informacje. Jezeli mozesz to sie nie spiesz. Po nowym roku tansze telefony w Orange, a szczegolnie atrakcyjne w mixie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam w domu kilka roznych telefonow roznych firm.
motorola-jakos nie przypadl mi do gustu i niestety mam uraz do firmy nokia-sa dwie rozne i uwazam ze ok simens- wydaje mi sie ze tej firmy jakos wolno dzialaja, tez mi nie przypasowal ericsson i alcatel- bardzo mlo wspominam teraz posiadam sagema i jestem zadowolona oczywiscie to ze mi moze cos nieodpowiadac lub sie podobac to nie znaczy ze innym tez tak musi przyznam sie rowniez ze motoroli i simensowi nie dalam zbyt wielkiej szansy na to aby je polubic ![]() a jesli chodzi o philips to zostal mi odradzony ![]() nie pisalam modeli tel bo bywaly rozne |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
a co myślicie o Nokii 6020? Czy jest warta swojej ceny?
![]() |
|
|