![]() |
drogie bravo! mam problem, bo na forum kto***347; mi powiedzia***322;, ***380;e telewizor to tylko z polecenia komputer ***347;wiata bra***263;....:rotfl: :P :jezyk:
|
z polecenia K***346; to bym nawet sraltasmy nie kupil, nie wspominajac o czymkolwiek co dziala na prad...
|
Demek a moglbys jakas panoramke ale troszku tansza niz ten philips polecic. Tak cos 1.5,1.7tys kilka modeli
I czy lepiej kupic przed swietami czy po nowym roku myslicie bedzie taniej jeszcze... UPS :/ Sorki za brak edycji...:/ |
my***347;la***322;e***347; o samsungu ?
|
Cytat:
nie wiem |
Cytat:
|
PLAZMA,LCD to nie na moja kieszen.... Ja w sumie tez glownie przed kompem siedze ale na TV to filmy przez kompa or z DVD i satelitka glownie by chodzily HBO filmy, mecze C+. Wiecie patrzac w sklepach to ja w sumie niegdy nie widzialem obrazu zeby mi sie jakos strasznie nie podobal w telewizorach. Nie mowie ze nie ma roznic i ze moga byc te odksztalcenia ale to chyba malusie sprawy....No ale nie wiem, nie przygladalem sie zbytnio.... Podaliscie wczesniej fajnego Philipsa z HD tylko kurde ponizej 2tys go raczej nie dorwe shit :/
|
Cytat:
szybki wybor padł na :> Sharp 28LF-96EC |
no to mam PHILIPS 32PW9520. g***322;o***347;niki to ma***322;e nieporozumienie, no ale po 2 x10W niczego si***281; nie spodziewa***322;em, gorsze to, ***380;e obudowa wpada w rezonans czasami :|
obraz na razie ze ***378;le ustawionej anteny dachowej (nie nacelowana w paca***322; kultury i s***261; ma***322;e odbicia na liniach) jest naprawd***281; wyra***378;ny, kolory super, ale symetria na g***243;rze robi Y z przewag***261; w praw***261; stron***281;. sprawdz***281; dok***322;adnie jutro, bo nie mam kabla euro, aby dvd podpi***261;***263; - nie kupi***322;em, bo mieli s***322;abe, a swojego za choler***281; nie mog***281; znale***378;***263; :| zobaczymy ;) |
czemu nie wziales 9551?
|
Cytat:
brzydszy i gorszy od tego co ci demek polecal :sciana: |
ujdzie, nie jest taki zly - no ale to nie to samo co tamten :)
|
tamtego panowie to nie było.
odraz z dvd obłęd. z tv z dachówki to nie ma siły - zawsze jak jedne kanały ustawisz dobrze to np polsat szumi...3 razy dzisiaj po dachu i co gorsza wysokim kominie łaziłem... wibracje obudowy spowodowane były tym, że tv nie ma żadnych gumowych nóżek - jest przystosowany do fabrycznego stolika. jak go postawiłem na dębowym z litego bardzo grubego drewna to zaczął odstawiać rezonans. dwa cienkie kawałki styropianu pod spód, których nie widać i po problemie. pixel plus 2 robi wrażenie, ale naprawdę dobre na dobrym sygnale. |
@ed
zakup udany tak czy owak, bedziesz albo juz jestes zadowolony :) |
@ed - u siebie w pokoju mam trochę starszego philipsa 29PT9020 [u rodziców stoi panasonic] i z czasem wyczaiłem wady
1- bezpłciowy pilot cały często trzymam go odwrotnie :D z czasem przyciski sie troche wyrobiły i musze mocniej przyciskać ;) 2 - blisko odbiornika /na/obok nie może nic stać bo tak jak napisałeś zaczyna brzęczeć 3 - dzwięk żeby uzyskać naprawdę dobry dla większości kanałów musiałem spędzić chyba ze 3dni :| nad ustawieniami 4 - bardzo ciężko sie go odkurza :D szczególnie u góry ale obraz żyleta :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56. |