![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Na tym forum jest wiele fachowców w tej dziedzinie http://www.elektroda.pl/rtvforum/
Może tam pomogą Ci w wyborze.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Oczywiście są jescze telewizory mono !!!!!!! I widzę, że niektórzy to naprawdę mają problemy. Co prawda ja dużo oglądam ostatnio TV (za dużo ), ale żeby wydać na telewizor 3000 zł ? Ale jeśli kogoś na to stać, to ja oczyście nie bronię !A tak na poważnie - niewiele mogę doradzić, szcególnie na bieżąco, jedynie co, to jak już było wspomniane Philips nie cieszy się dobrą opinią - co prawda mam na myśli modele sprzed 6- 12 lat, może teraz jest lepiej (lub gorzej ?). Ogólnie ceni się Sony, ja np. miałem kiedyś okazję posiedzieć przed takim naprawdę dobrym monitorem Sony, i szczerze powiem, że przy nim takie LG czy Philips "wysiadają". Ale cena też jest ..... A wracając do awaryjności, to przeciwieństwem Philipsa jest dla mnie JVC (praktycznie od 14 lat bez awarii, aczkolwiek od jakiegoś czasu fonia potrafii wchodzić na wizję i drży obraz), a także Goldstar (aktualnie LG) - mój ma 13 lat, swoje wady ma i oprócz tego, ze pilot jest już w kiepskim stanie, to nigdy nie był w serwisie. I jeszcze słówko, o tym nadmiarze wyboru. To oczywiście dobrze, że mamy wolny rynek itd. ale prawdą jest też to, że czasami zbyt duży wybór to też problem - sam tego czasem doświadczam. I to tyle Mam nadzieję, że choć troszeczkę pomogłem Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Cytat: