Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 31.05.2004, 19:41   #11
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo
no jezeli kupujesz myszki tak jak zasilacze to nie dziwie sie...

hmm ja niestety nie mam takich znajomych... jedyna osobe ktora kiedys widzialem w komputerze to siostrzeniec jak byl maly, a i w obudowie nie bylo jeszcze nic, to sie skurczybyk zmiescil. jak ci znajomi to robia? powiedz mi to prosze

tak jak pisalem - loteria. a ja wiekm teraz juz , ze jak wymienie sprzet na nowszy to moj zasilacz dalej bedzie chodzil...
i sie moge po nim tego spodziewac.
edwardo niekłóć się z nim szkoda na *** czasu ze złomu nikt nie zrobił mercedesa...Kupisz myszkę za 10 zeta padnie 6 razy i będzie kosztować 60 zeta a ta myszka za 60 zeta padnie w tym samym czasie tylko raz dolicz do tego zużycie czasu na zakup następnej myszki za 10 i zawsze wyjdze prosty rachunek myszka tańsza = myszka droższa i to o 10 % od tej która wydawala nam się za droga owszem dalem za myszkę z klawą 560 ale nic mi niepada nic mi się niegubi i dziala, tak samo jest z zasilaczami masz athlona 2500 to minimum modecom 350 wat żaden codegen dlaczego? codegen 400 wat = 235 wat do 250 wat bez ciąglego obciążenia, te 400 wat to maksymalne obciążenie ciągłe, co za tym idzie taki konfig z athlonem 2500 i radkiem 9800 pro z wypas mobo będzie niestabilny , przy użyciu codegena 400 wat . Zasilacze markowe zaś takie jak chieftec jest napisane 360 wat ale w praktyce taka zasilka daje te 360 wat i niejest to moc maksymalna zasilki ale moc nominalna gwarantowana przez producenta zasilki. więc niezniżaj się do poziomu gościa , wielu gościom spalił zasilacz codegena sprzęt i wielu płakało zmieniając codegena na markowy zasilacz. Trzeba umieć odróżniać moc maksymalną w wypadku codegena od mocy gwarantowanej nominalnej w wypadku chiefteca....

Ostatnio zmieniany przez memorando : 31.05.2004 o godz. 19:45
memorando jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: